6 látásműtét, Jobb látás műtét nélkül


Навигация по записям

Lézeres szemműtét - végleges megoldás! Kedves leendő Páciensünk!

látássérült myopia oka

Ön is szeretne megszabadulni szemüvegétől, vagy kontaktlencséjétől? Összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat. A részletes információkat tartalmazó weboldalunkat ide kattintva érheti el.

Titkok a látványos kanál videóhoz

Kiknek nyújt segítséget a lézeres szemkezelés? Az alkalmasságról egy speciális vizsgálat során győződünk meg, melyre az oldal alján tud jelentkezni. Hogyan történik maga a kezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy számítógép által vezérelt lézer megfelelően megváltoztatja a szaruhártya felszínét.

Az eljárás biztonságosságát jól mutatja, hogy a világon eddig több mint 10 millió sikeres lézerkezelés történt. Ilyen nagyszámú eset alapján állíthatjuk, hogy az orvosi garanciával végzett lézeres kezelés ma már rutineljárásnak számít. A fájdalommentes beavatkozás csupán percet vesz igénybe, s ezt követően 6 látásműtét haza is mehet a páciens.

látásélesség 2-ben

Az eljárás a legmodernebb, negyedik generációs, repülőpontos lézerrel történik. 6 látásműtét beavatkozást követően a kezelt páciens élesebben láthat, mint bármikor előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével. Ezt az eljárást Sasszem lézerkezelésnek hívjuk. Miért hívják az eljárást Sasszem lézerkezelésnek?

  1. Lézeres szemműtét - végleges megoldás! | hopehelycukraszda.hu
  2. Gyermekek kora 18 éves korig.
  3. Színvakság látása
  4. Vízió a szegény démonokról 19

A Sasszemkezelés az elsődleges és másodlagos hibákon túlmenően a szem magasabb rendű hibáit is korrigálja. Ezért érhető el sokkal jobb látásélesség, mint a korábbi eljárásokkal.

  • Kettős látás műtét - A szem betegségei
  • Kettős látás műtét Legfrissebb cikkek a témában Kettős látás - Miért alakulhat ki?

Hogyan fog látni a kezelés után a páciens? Ez elsősorban a kiinduló dioptriától függ. A várható látásélességet — melyre orvosi garanciát vállalunk — a következő tábla mutatja, 60 sikeres kezelés tapasztalata alapján. Ha az Ön dioptriája.

rövidlátás, amikor nem látnak