A szemüvegekről


Ismerős érzés?

Minden amit a szemüvegekről tudni kell! Archívum Page 2 of

Miért kezd el "romlani" a szem? A szemlencse rugalmassága - ahogy a bőrünk rugalmassága is - folyamatosan csökken, nem képes a kellő mértékűre domborodni.

ahol rossz látással szülnek

Attól jobb lesz? Valójában a tornáztatás nem a szemlencsét edzené, hanem az őt függesztő ciliáris izomzatot, azonban ez az izom nem olyan mint a bicepszünk. És egyébként is, ha meg is tudnánk edzeni, egy keményebb, rugalmasságát vesztett szemlencsét nem képes jobban megdomborítani.

Lehet nyerni pár évet, hogy olvasószemüveget kelljen hordanom? Megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, kollagén rostokkal teli táplálkozás, az UV sugárzás kerülése, dohányzásról való leszokás. Ezek mind segíthetnek.

látási norma 6 évesen

És ha mégis kell az a szemüveg? Kizárólag végzett, nagy tapasztalattal rendelkező optometristák vizsgálnak, így biztosan a legjobb korrekciót fogják megállapítani! És nem fog tovább "romlani" a szemem?

hold a rossz látástól

A rugalmasság folyamatosan csökken, emiatt folyamatosan változtatni kell majd a dioptriákat is. Viszont jó hír, hogy 50 éves kor után már csak nagyon keveset változik a szükséges dioptria.

Mindennapi viselet A Nike-ról Találja meg a tökéletes szemüveget a Nike átfogó, karcsú és népszerű designer modelljei között. Ideális sportoláshoz, valamint alkalmi viseletre is.

Idáig elolvastad a posztot? Máris sokkal a szemüvegekről tudsz erről, mint mások!

hogyan lehet a látásélességet fejleszteni

Elfáradt a szemed közben? Itt az idő időpontot kérni egy látásvizsgálatra! Ezzel rögtön spóroltál Forintot, hiszen ennyibe kerül egy komplex, mindenre kiterjedő látásvizsgálat!

Várunk szeretettel!