Diagram nyomtatása


Kezdőlap AlkalmazásAlternatív színek beállítása egy nyomtatott diagram segítségével használata által Alternatív színek beállítása egy nyomtatott Latin távollátás használatával Elvégezheti az alternatív szín finombeállítását, a CMYK értékek beállítása után, egy nyomtatott diagram használatával.

A diagram nyomtatásához használja a [Alternatív színkezelés] képernyőt.

A diagram létrehozása előtt válassza ki az adatokat

A [Beállítás ábra nyomtatásával] funkcióval kinyomtathatja a diagramot, amelyen a kiválasztott alternatív szín központi értékként szerepel. A [Alternatív színkezelés] képernyő, kattintson a [Beállítás ábra nyomtatásával] - [Diagram nyomt] gombra.

diagram nyomtatása az idősek homályos látása

Megjelenik a [Diagram nyomt] képernyő. Végezze el a [Példányszám], [Papírtálca] és a [Raszter beállítás] paraméterek beállításait.

diagram nyomtatása mint a rövidlátással látják

A Raszter beállítás mezőbe írja be a nyomtatáshoz használt raszter típusát. Kattintson a [Nyomtat] gombra.

  • Diagram nyomtatása a munkalap adataival Kattintson arra a munkalapra, amely a nyomtatni kívánt diagramot tartalmazza.
  • Tehetséggondozás az informatikában - Táblázatkezelés / Diagram és formázása (5. lecke)
  • Video 100 látás helyreállítása
  • Diagram nyomtatása teljes oldalon - Mac Excel
  • Minden projekt és látványterv megnyitható, szerkeszthető és nézhető 2D-ben és 3D-ben is bármilyen eszközön, beleértve a mobil eszközöket is - tablet, okostelefon, Mac számítógép, PC.
  • Diagram nyomtatása - Excel
  • Alternatív színek beállítása egy nyomtatott diagram használatával
  • Gyermekek látószerveinek anatómiai és élettani jellemzői

A diagram nyomtatása végrehajtásra kerül. Miután végrehajtotta a [Diagram nyomt] művelet, a [Szám] és a [Csoport] mező elérhetővé válik. Ellenőrizze a diagram nyomtatása diagramot.

diagram nyomtatása myopia education program

Adja meg szín lépésszámát a [Lépés] mezőben 1 és 10 között. Adja meg a színes mező számát és a csoportot, amelyet alkalmazni kíván az alternatív szín részére a [Sz.

How to Draw a Tractor Easy for beginners Step by step

Az előnézet képe megváltozik a változtatási lépésekben megadott érték szerint módosított CMYK értékek alapján és a megadott szín megjelenik a [Beállítás után] mezőben. Ellenőrizze a [Beállítás után] előnézeti képet és ismételje meg a 5. Ha regisztrálja a beállított alternatív színt, lépjen az Egy alternatív szín regisztrálása részhez.

diagram nyomtatása klumova látomás