Egyidejű látásvizsgálatok


látás 4 szemenként

A karácsonyi csomag ajánlatainkkal megpróbálunk minden kedves vásárlónknak a kedvében járni. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő ajánlatot, a legegyszerűbb egyfókuszú lencséktől a legösszetettebb multifokális lencsékig.

letöltés - mi magunk javítjuk a látást

A szemüvegkeretekre és szemüveglencsékre vonatkozó kedvezmények összevonhatóak. Csomag Varilux multifokális szemüveglencsék esetében az 1-et fizet 2-t kap akció tökéletes megoldás azoknak, akik a választott fő lencse mellé a második ajándékba kapott lencsét másfajta kivitelben kérik. Mint például: — fényresötétedő- vagy polarizált napszemüveglencse ebben az esetben a színezett lencse a fő lencse és a színezetlent kapja a vásárló ajándékba — kifejezetten autóvezetéshez kifejlesztett multifokális szemüveglencse — beltéri, irodai munkához kifejlesztett multifokális szemüveglencse 2.

VR lencseválasztás – Visioner VR (Samsung Gear, Galaxy S7, iPad vezérlés)

Csomag Mindenkinek szüksége lehet egy tartalék szemüvegre, ezért úgy gondoltuk szuper megoldás,ha ajándékba adunk egyet a megvásárolt szemüveg mellé. Milyen jó elővenni ilyenkor a tartalékként kapott szemüveget.

Látásvizsgálat csúcstechnológiával!-Széchenyi Optika Szolnok

Csomag Minden Transitions fényresötétedő szemüveglencse mellé most ajándékba adunk egy pár azonos dioptriájú színezetlen lencsét. Vannak olyan élethelyzetek, mikor a fényresötétedő szemüveglencse nem a legjobb megoldás és szükség van egy színezetlen lencsés szemüvegre.

jól javítja és helyreállítja a látást

Biztosan előfordult már, hogy elszakadt az utolsó lencse és nem volt egyidejű látásvizsgálatok, amit használni tudtál egyidejű látásvizsgálatok. Ezért érdemes mindig tartani otthon vészhelyzet esetére darabot!

jobb látás Kurbatovról

Az akció időtartama alatt ezt most beszerezheted grátiszként. Akik december 1. Sorsolás december Az akció időtartama december 1- január

vitaminok látás plusz