Előadás nézete


Mit nevezünk Előadói nézetnek? Kevesebb Megjegyzés: Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz. Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Kérjük, hogy a lap alján írja meg, hogy hasznos volt-e az Ön számára az itt található információ.

Előadás Előadás az előadói nézettel Az előadói nézettel egy hatékony platformmal segíti lekötni a közönségét és fejben tartani a mondanivalóját. Ez azt jelenti, hogy miközben nagyképernyőn ad elő, egy másik nézetet is figyelhet, mely kifejezetten az előadóknak készült.

kaktusz a látáshoz örökletes látásromlás

Itt olvashat jegyzeteket, mérheti az időt és előre megnézheti a következő tartalmakat. Még Live Prezi közben is használhatja.

vírusos kötőhártya-gyulladásos szemész a legjobb technika a látás javítására

Ez az előadások következő szintje. Fizetős szolgáltatás: Az előadói nézethez Plus vagy annál magasabb Prezi Next előfizetés szükséges.

a látásszervi vizsgálati módszerek funkciói 8 sor a nézet táblázatból

Szerencsére egyszerűen bővítheti előfizetéséthogy hozzáférjen ehhez és más hasznos Prezi szolgáltatásokhoz. Első lépések az előadói nézettel Megjegyzés: Az előadói nézet csak a Prezi Next asztali alkalmazással elérhető. Két módon érheti el az előadói nézetet.

A szerkesztőben kattintson a nyílra az Előadás gomb mellett és válassza az "Előadói nézetet".

Előadás Az előadói jegyzetek használata Emlékeztetőre van szüksége?

Az előadás stoppere automatikusan elindul amikor megnyitja az előadói nézetet. A teljes képernyős módot a jobb alsó sarokban lévő gombbal állíthatja be.

a látás terheinek csökkentése a tenyér segít a látásban

Előadás az előadói nézettel Az előadói nézet azt a helyet mutatja az előadásban, ahol a közönség tart és egy előnézetet a következő képből. Használja a bal és jobb nyilakat a kép alján vagy a billentyűzeten a navigációhoz.

gyenge rövidlátás Emelianenko jövőképe

Ha két képernyőt használ, kattintson a "Képernyőváltás" gombra ha felcserélné, melyiken fut az előadói nézet és az előadás. Tipp: Az előadói nézetben a navigáció az előadás útvonalát követi.

Mivel a képernyők egymást követik, előadás nézete második képernyő képét is forgathatja vagy egyes részekre közelítheti. Az Előadói jegyzetek automatikusan frissülnek és megjelennek miközben navigál az előadásban.

  • fejezet - Prezentációkészítés
  • Tartalom formázása A dián elhelyezett tartalomhoz további hatásokat tudunk rendelni a tartalom formázásával.
  • Mit nevezünk Előadói nézetnek? - PowerPoint
  • A bemutató elindítása és a jegyzetek megtekintése előadói nézetben - Office-támogatás
  • Videó a látás helyreállításáról és a szemek mozgásának komplexumáról.
  • ОБЪЕКТ: ЭНСЕЙ ТАНКАДО - ЛИКВИДИРОВАН ОБЪЕКТ: ПЬЕР КЛУШАР - ЛИКВИДИРОВАН ОБЪЕКТ: ГАНС ХУБЕР - ЛИКВИДИРОВАН ОБЪЕКТ: РОСИО ЕВА ГРАНАДА - ЛИКВИДИРОВАНА… Список на этом не заканчивался, и Стратмора охватил ужас.
  • Rövidlátás és áfonya
  • Látomás, hány betű és hang

Az előadói nézetből adhatja hozzá vagy szerkesztheti őket — csak kattintson előadás nézete jegyzetek dobozra. Hasznos volt ez a cikk?

és hogyan lehet gyógyítani a rövidlátást? hány fps