Energetikai látáskezelés, Energia látás kezelés


energetikai látáskezelés

Látás helyreállítása energetikai úton A Correcting Vision, magyarul Látás helyreállítása az Access Consciousness® testkezeléseinek egyike. Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat energetikai látáskezelés ennek következtében fizikai tüneteket eredményez.

Injekciók A sminkművészek és a kozmetikusok szemeinek tökéletes alakjával kapcsolatos viták a mai napig mennek. Végül azonban fel kell ismernünk, hogy erre a kérdésre nincs válasz, mert ez a tényező kizárólag egyéni, és minden személynek egyedülálló szemformája és mérete van.

Ezek az energiablokkok az Access Consciousness® szerint mindig valamely ezen vagy előző életeink során nagyon mélyen rögzült fix nézőpontunk következményei. Míg a Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainktól szabadulunk meg, a különböző testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk. Ennek a testkezelésnek a során kimondottan a szemet, illetve közvetlen környékét érintjük gyengéden, vagy közelítjük a kezünkkel, előidézve ezzel a kapcsolódó energiák áramlását.

energetikai látáskezelés

Ez a testkezelés hatásos lehet visszatérő arc- és homloküreg problémák esetében is. Ezért az én célom, és ezért határozom meg az árakat is a fenti módon, hogy aki válassza ezt a kezelést, adjon magának nagyobb esélyt az átütő változásra, tehát sokkal kedvezményesebb, ha kezelés sorozatot- vásárolsz.

WinWatt példa projekt, helyiségek ellenőrzése

Így tehát ha egy alkalommal jössz, a befektetésed magadba: 30 Ft. Ha választanád, vedd fel velem a kapcsolatot  az alábbi elérhetőségek  bármelyikén, vagy a as telefonszámon.

energetikai látáskezelés

Szívesen vennél további információkat az Access Consciousness® csodákat hozó eszközeiről?