Fórumlista megtekintése


Azonosító: 11, Tisztelt Szervezők!

a hyperopia és a myopia egyszerre lehetséges

Nagyon nagy csalódás volt a mai este. Karacs sajnos, csak bírói segítséggel, vagy szabálytalanul tud nyerni.

Hírek, cikkek, információk

Az ellenfél a kezét nyújtotta, és ő alattomosan leütötte. Miért nem tette ezt Ignashovval???

a rendőrségen rossz látással

Erősíteni kéne, mert nagyon tehetséges, e helyett elhitetik vele, hogy egy star Hát a Tatár az nevetséges volt, a cirkuszban lett volna a helye ennek a meccsnek. Tényleg azt hitte, hogy mefogta Godrigot, mert nem ütött vissza?

A Bíró úr pedig tényleg úgy gondolta, hogy magatehetetlen????

Éppen itt vannak

Katasztrófa volt az egész Tatár elfogyott, nem volt erje menni fórumlista megtekintése, de így elrontani ezt a meccset kár volt. Inkább adta volna fel.

gyümölcsök és zöldségek a látáshoz

Mit gondolnak most magyarországról? Ilyen még a világtörténelemben nem volt, hogy egy star teljesen jogosan a meccs közben haza menjen.

  • Ahogy "monnyák": No itt a kutyi eltemetve!
  • Neandervölgyi látás
  • Az érintés a látvány
  • EMELKEDÉSI - Autizmus September
  • Emberi látás születéskor

Tatárra miért nem szoltak, csak támaszkodott és kapaszkodott a kötelekbe, teljesen inaktív volt. Nem bírt már fórumlista megtekintése.

Jól szétütötte Goodrige kezeit. A szervezők semmilyen műsörfüzetet nem adtak ki, a nézőket nem írányították, mindenki össze vissza ült.

EMELKEDÉSI

A küzdőtéren megint a slep kapott helyet, akik csak bekiabálni tudnak. Külföldön az ilyen rendezvényekre be sem engedik az ilyen egyéneket. A pontozó bírók telefonáltak meccs közben!!!! Hát hol van ilyen még a világon???? Nevetséges volt az egész Gratulálok a magyar győzelmekhez és kívánom, hogy a szervezők is fejlődjenek, ettől csak jobb lehet, mert ez nulla volt!!!!!!!!!!!!!!