Hidroterápiás látás. Hidroterápiás Foglalkozások


hidroterápiás látás

Arra törekednek, hogy órán belül kiérkezzenek mindenkihez, aki tüneteket mutat vagy szoros kontaktusba került egy fertőzöttel. Temetése Gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ID. A jó Isten legyen veled!

hidroterápiás látás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban osztoznak. Gyászoló család Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ID. Hamvait végakaratának tiszteletben tartásával szűk családi körben helyeztük örök nyugalomra.

Engesztelő szentmise a lovasberényi római katolikus templomban szeptember én 18 órakor lesz. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban osztoznak. Gyászoló család "Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon Búcsúzik tőle felesége hidroterápiás látás öccse. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak.

Iskolánk a megszokott tucatfoglalkozásoktól eltérő oktatás híve. Családias légkörű, kis létszámú foglalkozások keretében tartjuk óráinkat. A mozgásfeladatból álló speciális tréningen keresztül, a megkésett mozgásfejlődés, a mentális és pszichés sérülések hatékonyan kezelhetők. A víz aktivizáló és kompenzáló hatása miatt különböző mozgáselemek és gyakorlatsorok könnyebben végezhetők el vízben, mint a száraz földön.

Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Rigó Irén 78 éves korában elhunyt.

hidroterápiás látás

A gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek, fájdalmunkban velünk osztoznak.

Külön köszönetet mondunk a kincsesbányai Platán Idősek Otthona valamennyi dolgozójának.

hidroterápiás látás

Temetése a maroshegyi Szent Kristóf templom urnatemetőjében Kérjük, hogy csak egy szál virággal búcsúzzanak. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban osztoznak.

hidroterápiás látás