Kineziológiai vízió


  • Az 5. látás rossz
  • Látás szelektív

TFH I. TFH II.

Einstein látásvizsgálata

TFH IV. A négy szint képzési díját egyben befizetők kedvezményt kapnak.

disszertáció a szemészetben

Nekik a képzési díj Tartalmaz továbbá 2x1,5 óra csoportos online konzultációt. Jelentkezéskor kérem, hogy a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik fizetési módot választja. Tematikák: A kineziológiai kialakulása, az izomtesztelés története.

látás gyermekeken 0 7

A 14 meridián ismertetése elhelyezkedésük, funkciójuk. A 14 izom tesztelése, az izomválaszok értékelése. Neurolymphyatikus zónák és korrekciós szerepük. Neurovascularis pontok és korrekciós szerepük. Gerinc reflex pontok és korrekciós szerepük.

Kinesio tape felhelyezése Achilles-ínra és vádlira - kinesiotaping

Fix as you go balansz a 14 izommal. Cél balansz 14 izommal.

a látás megduplázza a tárgyakat

A képzés időtartama: 2 nap, naponta Tartalmazz egy külön kötött gyakorló jegyzetet is, amit majd folyamatosan tölteni kell - a tanfolyami szinteknek megfelelően - és aki szeretne vizsgát tenni az MKA-nál, vagy oktató lenni, annak  majd ezt kineziológiai vízió bemutatnia. A képzési díj tartalmaz továbbá 1x1,5 óra csoportos online konzultációt.

Az iparág vezetőjeként a védett  Seed to Seal®  minőségi ígéretet választotta. Ezek a vezérelvek segítik a Young Livinget, hogy megvédjék a bolygót, és olyan tiszta, hiteles termékekkel rendelkezzenek, amelyek tiszta lelkiismerettel és barátaival és családjával megoszthatók.

Touch for Health II. Hagyományos Kínai Orvoslás 5 elem tana. Yin-Yang elmélet.

Kineziológia kineziológia kezelés A kineziológia a lelki egészség helyreállítására, fenntartására, megőrzésére szolgáló képesség- személyiségfejlesztő módszer, amely figyelembe veszi a test, lélek, szellem egységét.