Látás audio, Karóra iUni Spy GR20, Full HD Kém kamera, Éjszakai látás, Audió-Videó, 8 GB Belső memória


Hey Bear Sensory- Classical Music- High Contrast/black and white video

Kifejezetten az Ön számára készített fizetési módok 1. Fizetés a visszatérítési rendszerben A megrendelés értéke és a szállítási díjak a csomag átvételekor kerülnek kifizetésre.

látás audio

Fizetés online, bankkártyával Az xkids. A bankkártyás fizetés egy egyszerű és biztonságos lehetőség az online fizetéshez. Fontos tudni!

látás audio

Az látás audio. A fizetés biztonságos online tranzakció-feldolgozási rendszeren alapul, amely bizalmas kezelést, biztonságot és egyszerűséget kínál a termékek és szolgáltatások internetes vásárlásánál.

Előírt gyakorlati idő nem szükséges Egyéb feltételek szükséges, éspedig: Felhasználói szintű számítógépes ismeretek, valamint alap beszédtechnikai képesség, azaz audio-narrációs tevékenységhez szükséges, megfelelő hangterjedelem, hangképzési hibáktól való mentesség. Élő beszéd során a magyar hangsúly és hanglejtés szabályainak betartása. A Látássérült személyek kommunikációját támogató audio-narrátor látássérült gyermekek és felnőttek számára az élet különböző területein — oktatás, kultúra, nyilvános események — segítik munkájukkal az egyenlő esélyű hozzáférés megvalósulását. Így többek között színházi előadásokon, kiállításokon, egyéb kulturális és sport eseményeken segítik a vizuális üzenetek, tartalmak megismerését a látássérült résztvevők számára.

Kártyája adatai közvetlenül a bankhoz érkeznek, senki másnak nincs hozzáférése hozzájuk. Önnek ingyenes 2 éves garancia joga van, valamint 14 napon belül bármilyen okból és indoklás nélkül visszavonni és visszaküldeni a megrendelést.

látás audio

Ha a termék nem felel meg az Ön igényeinek, akkor joga van kérni annak cseréjét egy másik termékkel, vagy visszatéríteni annak értékét. Ha a termék nem érhető el raktáron, és a fogyasztó nem akarja a hibás terméket egy másik termékre cserélni, abban az esetben az Xkids.

látás audio

Ha a vásárolt termékek hibásnak bizonyulnak, cseréljük őket, vagy visszatérítjük a pénzt. A terméken végzett illetéktelen beavatkozás, a beszerelési utasítások be nem tartása, valamint a rendeltetésszerűtlen felhasználás esetén a jótállás megszűnik.

látás audio

Örömmel várjuk az Ön aggodalmait Írjon nekünk az alábbi részben: Vezetéknév és Keresztnév.