Látás fejmasszázs


Csak azok érthetik meg a látás fontosságát, akiktől a látás ajándékát megtagadták, vagy azok, akik elvesztették látásukat.

Balinéz fej masszázs

A masszázs nagyon sok, a vakság különböző szakaszában lévő emberen segített már. A masszázs soha nem árthat, s mindig használ valamennyire, még ha nem is képes a tökéletes látást minden esetben visszaadni a betegnek. A reflexmasszázs mindig ellazítja az embert, mindegy, hogy mire használjuk, s ez már magában nagyon hasznos dolog. Remélem, hogy hyperopia myopia vizsga szembetegségekkel küzdő embereknek egy újfaj­ta látásmódot tudok majd megmutatni, és esélyt adnak a reflexmasszázsnak azzal, hogy kipróbálják magukon, és megbizonyosodnak ró­la, hogy tényleg képes rajtuk is segíteni.

Az itt leírt reflexmasszázs se­gítségével a szemnek nem csupán az egészségi állapotát javíthatjuk, de szebbé is tehetjük. A vese ingerlése a jobb látás érdekében A szem jó működését leginkább befolyásoló szerv a vese. A vese ingerlésére a láb látás fejmasszázs a kéz középpontjában lévő reflexpontokat masszírozzuk. A vese testreflexpontjait találhatjuk látás fejmasszázs, a szem ingerlése érdekében ezeket is dolgozzuk át. Gyengénlátó betegség térjünk át a szem reflexpontjaira.

Az előző két, kéz- és láb­masszázsról szóló könyvemben megtanítottam önöknek, hogy a nagy­lábujj mellett lévő két kisebb lábujj reflexpontjait masszírozzák ott, ahol azok a talphoz csatlakoznak. Mindkét lábon végezzék el ezt a masszázst.

Látás helyreállítása

A kézen, a hüvelykujj mellett a mutató- és a középső uj­jon is végezzék el a reflexmasszázst. Amennyiben érzékenynek találják látás fejmasszázs a pontokat, ez azt jelenti, hogy további masszírozásra van szükség ahhoz, hogy a szem helyes működését megakadályozó lerakódásokat megszüntessük. A szem reflexpontjainak masszírozása a jobb látás eléréséért Kezdjük el a szemhez közeli reflexpontok masszírozását. Ezzel sok­féle szembetegséget kijavíthatunk.

Therese Pfrimmer a következő el­méletet és módszert dolgozta ki és használta sikerrel. Amennyiben a szem körüli izmok merevek, akkor befelé húzzák a szemgolyót, el­torzítva annak eredeti formáját. Ezzel megszüntetik a szemgolyó ren­des keringését, ez pedig közel- és távollátást okoz. Amikor merevek a szemhéjizmok, kidörzsölik látás fejmasszázs szemgolyót, ami aztán a szürke hályog kialakulásához vezet.

az emberek miatt romlik a látásuk rossz látás esetén diagnosztizálják

Amennyiben a szemhát izmai merevek, akkor összepréselik a könnycsatornát annyira, hogy az elzáródik, s nem tud rendesen kiürülni, ami folyadék-felhalmozódáshoz, majd pedig a zöld hályog kialakulásához vezet.

A szemizmok ellazítása érdekében, középső ujjainkkal kezdjük el masszírozni mindkét szem alatt az itt lévő reflexpontokat. Nyomjuk meg kissé befelé az ujjainkat, s keres­sünk merev izmokat. Látás fejmasszázs merev izommal találkozunk, minden bi­zonnyal fájó reflexpontokra is lelünk majd, vagy az ujjaink alatt pat­togni fognak bizonyos izmok.

Fejmasszázs fajták

Mikor a szemreflexpontokat ingereljük, azonnal megújult energiát és életerőt küldünk a szemekbe. A kezdeti látás fejmasszázs ne végezzük ezt a gyakorlatot túl gyakran, ugyanis a szem ingerlésétől szörnyű fejfájást kaphatunk.

  • Szem masszázs a látás javítására Szemmasszázs a látás javítása érdekében
  • 50 látás elvesztése
  • Sárkány látvány
  • Szemtorna — Néhány gyakorlat a jobb látásért Fogyni jobb látás, A stressz pszichológia és fiziológiai válasz a bennünket ért eseményekre Ma Amália napja van.

Azt ajánlom, hogy az első napon csak egyszer végezzék el a gyakorlatot, majd fokozatosan nö­veljék a masszázs időtartamát, ahogy jólesik, anélkül hogy túlingerel­nék a pontokat. Mindez érvényes az összes szemmasszázsra, s a ké­sőbbiekben leírt szemtornára is. Most térjünk át a szem feletti csontokra, és ismételjük meg a gya­korlatot. Ebben az látás fejmasszázs talán könnyebb a hüvelykujjunkat használni.

Az izmok felett végezzük a masszázst, s ne magukat az izmokat nyomkodjuk. Az orr feletti részen is masszírozzuk át a szemizmokat, a középső és a hüvelykujjak segítségével, mélyen a szemgödörtől kiindulva.

Ha kemény pontot vagy merev szalagot találnak, tudni fogják, hogy egy feszes, merev látás fejmasszázs állnak szemben, amely megakadályozza az elektromos ener­giának a reflexpontokon keresztüli áramlását. Lehetséges, hogy ez a pont nagyon érzékeny lesz, mert az éltető életvonalat ezek a kemény és érzékeny területek lezárják. Ezeknek a szem körüli reflexpontoknak a látás fejmasszázs a szem helyes elhelyezkedési vagy kidudorodási szögét is javíthatjuk, illetve a szem fájdalmát és fényre való érzékenységét is befolyásolhatjuk.

Mindemellett még az izomfeszültség okozta szemferdülést is gyógyít­hatjuk ennek a masszázsnak a segítségével. A fej ütögetése és masszírozása ugyancsak elősegítheti, hogy a szemben friss életenergiát keltsünk életre.

  • Fogyni jobb látás. Fejmasszázs fajták
  • Az átlagember látása
  • 3 25 rövidlátás
  • A masszázsok  mindennek ellenére ma is inkább a testre terjednek ki.

Természetes szemfürdő A szem helyes működésének visszaállítására látás fejmasszázs méz nagyon hatásos anyag. Cseppentsünk a szembe egy csepp mézet, s hamarosan jelen­tős változásnak leszünk látás fejmasszázs. Első alkalommal szemünk égni fog, de ez mindössze néhány másodpercig tart, a könnyek hamar kimossák majd a mézet. Egyik alkalommal farkasvakságtól szenvedtem, s lát­tam, hogy a többiek mézet csepegtetnek a szemükbe.

Elhatároztam, kipróbálom. A méz becsepegtetését követően, nem sokkal sötétedés után haza kellett mennem az autóval.

Már jó néhány mérföldet meg­tettem, amikor ráeszméltem, hogy ugyanolyan jól látok, mint nappal. Sok-sok évvel ezelőtt történt ez az eset, s ma is nagyon jól látok, még éjszaka is. A mézet összesen tíz napig használtam, majd mivel nagyon elfoglalt voltam, szinte meg is feledkeztem róla. A szem letakarása tenyérrel A szem tenyérrel való letakarása szintén javíthatja a szem egészségi állapotát. Egy férfi úgy óvta meg látását, hogy naponta többször leta­karta szemét.

Helyezzük tenyerünket a szemünkre úgy, hogy az ujjak középen keresztezzék egymást. Igazítsuk a két kezet addig, amíg egy­általán nem szűrődik át a fény. Nyissuk ki a szemünket, s néhány per­cig bámuljunk bele a sötétségbe. Az egész idegrendszert megnyugtat­ja ez a gyakorlat. Naponta többször is megismételhetjük, ha akarjuk.

előadás nézete mi a mezopiás látás

A megerőltetett szem gyógyítása A homlok és a halánték vérkeringésének javítása segíti a megerőlte­tett szem gyógyulását. A középső ujjheggyel könnyű, körkörös moz­dulatokkal masszírozzuk át a halántékot. A jó látáshoz az A- és C-vitamin fogyasztása is szükséges. Azt hi­szem, egy gyümölcsfacsaró beszerzése nagyon hasznos befektetés le­het. Meglehetősen nehéz a jó látáshoz elengedhetetlenül szükséges mennyiségű tápanyagot tartalmazó friss salátát fogyasztani.

Állítsuk helyre a lábat a jó látás érdekében Bátyámnak gyerekkorában mindig problémát okozott a bal lába. Mi­vel bal lába kissé befelé állt, jobb lábával rendszeresen beleakadt ab­ba, így sokszor hasra esett.

Megszületése után a fiamnak ugyanez a gondja volt.

A szem reflexpontjainak masszírozása a jobb látás eléréséért

Észrevettem, hogy a bal szeme ugyancsak befelé fordult. Egy kicsit megemeltem a bal cipőjét, kitömtem úgy, hogy a bal lábát kifelé kényszerítsem. Az eredmény, hogy amikorra a lába megerősödött, és rendesen kifelé állt, a bal szeme is helyrejött.

Szemgyakorlatok Most néhány, a szem erősítését szolgáló gyakorlat következik. Évek­kel ezelőtt, amikor szüleim a Sierra-hegységben talajkutatást végez­tek, találkoztunk egy orvossal, aki a következőkben leírt gyakorlato­kat tanította meg nekünk.

Azt hiszem, ezeknek a gyakorlatoknak kö­szönhettük, hogy soha nem kellett szemüveget viselnünk, benjamin látás ha foly­tattuk volna ezek rendszeres gyakorlását, soha nem is kellett volna efféle segédeszközökhöz folyamodnunk.

Mivel a lányom szemfájástól szenvedett, és folyamatosan jövőkép koncepció, vele is elvégeztettem ezeket a gyakorlatokat, s néhány nap alatt sze­me meggyógyult. Üljünk le egy olyan helyre, ahol szemmagasságban a falon el tu­dunk látás fejmasszázs egy, a középpontot mutató jelet.

Talán a legmegfele­lőbb hely a fürdőszoba, mivel a gyakorlat maga csak néhány percig tart, s ez az a hely, ahol biztosan nem zavarnak meg bennünket. Ha nagy családunk van, akár mindegyik fürdőszobába tehetünk egy- egy ilyen jelet, s megtaníthatjuk mindenkinek, hogyan végezzék ezt a szemerősítő gyakorlatot. Ezzel a család orvosi költségeit is lefarag­hatjuk.

amikor a látás plusz nézőpontokat és fenntartani

Üljünk le közvetlenül a pont elé. Nagyon lassan fordítsuk el a sze­münket balra, vezessük el olyan távolra a tekintetünket, amilyen tá­volra csak tudjuk, anélkül hogy a fejünket megmozdítanánk, majd na­gyon lassan térjünk vissza a kiinduló helyzetbe, s nézzük a pontot.

Is­mételjük meg a gyakorlatot jobb oldalra is. Következő lépésként irá­nyítsuk tekintetünket felfelé, amennyire csak tudjuk, majd engedjük vissza a középpontra. Győződjenek meg arról, hogy a fejüket nem mozdították meg a gyakorlat alatt, s hogy mindig visszatérnek a kö­zéppontot mutató jelre, mielőtt még újabb feladathoz látnának. Az első látás fejmasszázs napban naponta csak egyszer végezzék el ezt a gyakor­latot. Ha túlzásba esnek, életük egyik legszörnyűbb fejfájását tapasz­talhatják meg.

Ez is azt mutatja, mennyire erőteljes ez a gyakorlat. A gyakorlat előrehaladtával, néhány naponta növeljük meg az ismét­lések számát, míg el nem érjük, hogy egy nap akár tízszer is képesek vagyunk elvégezni. Ha szemünk hozzászokott a gyakorlathoz, akkor elkezdhetjük a szemforgatást is.

Fordítsuk el szemünket balra, amilyen messze csak tudjuk, majd lassan forgassuk felfelé. Nézzünk fel és jobbra, aztán le, majd egészen addig forgassuk tekintetünket körbe, míg visszaérke­zünk bal oldalra, a kiinduló helyzetbe. Eleinte látás fejmasszázs csak egyszer végezzük ezt a gyakorlatot. A fejet mindig tartsuk egyenesen, s na­gyon lassú ütemben gyakoroljunk.

A későbbiekben már naponta tíz­szer is ismételhetünk. Milyen gyakran szoktak a távolba tekinteni? Gyakorolják a messzire nézést, majd váltsanak át egy nagyon közeli dolog mit kell venni a látás helyreállításához. A szemizmokat is kell olykor-olykor tornáztatni. Az általam leírt gyakorlatok egyikét, vagy ezek közül többet is al­kalmazva, tökéletes látásra tehetnek szert.

Gyermekeiket is tanítsák meg erre, és életük végéig nagyszerű lá­tással büszkélkedhetnek majd. Továbbá a gyermekmasszázs aloldalon hasznos információkat szerezhet azokról a masszázstechnikákról melyek gyermeke egészséges életviteléhez hozzájárulnak.