Látás propionát, Ajánlataink a termékre


FLIXONASE szuszpenziós orrspray

Betegtájékoztató 1. Milyen típusú gyógyszer a Flixonase orrspray és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Flixonase orrspray a flutikazon-propionát nevű hatóanyagot tartalmazza. A látás propionát az úgynevezett szteroidok másnéven kortikoszteroidok csoportjába tartozik. A Flixonase orrsprayt: - a szezonális allergia, például szénanátha okozta orrnyálkahártya-gyulladás rinitisz- az egész évben tartó perenniális allergiák, például állatok kiváltotta allergiák okozta orrnyálkahártya-gyulladás rinitisz megelőzésére és kezelésére használják, - A Flixonase orrspray alkalmazható az orrjáratokban kialakuló kis kinövések polipok okozta tünetek kezelésére is.

Tudnivalók a Flixonase orrspray alkalmazása előtt Ne alkalmazza a Látás propionát orrsprayt: - ha allergiás a flutikazon-propionátra vagy a gyógyszer 6. Figyelmeztetések és óvintézkedések A Flixonase orrspray látás propionát előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Tájékoztassa kezelőorvosát: - ha valaha is orrműtéten esett át, - ha fertőzés van az orrában, - ha tudomása van arról, hogy csökkent látás propionát elégtelen a mellékvese-működése Addison-kór. Forduljon kezelőorvosához, amennyiben homályos látás vagy egyéb látászavar jelentkezik. Vigyázzon, hogy a Flixonase orrspray ne kerüljön a szemébe!

Gyermekek és serdülők 4 év feletti látás propionát és serdülőknek csak az allergiás tünetek kezelésére és megelőzésére adható. A Flixonase orrspray 4 éves kor alatti gyermekeknek nem adható! Orrpolipok kezelésére gyermekeknek és serdülőknek 18 év alatt nem adható! Egyes gyógyszerek fokozhatják a Flixonase orrspray hatásait, és lehet, hogy kezelőorvosa fokozott figyelemmel fogja követni az Ön állapotát, ha ilyen gyógyszereket szed ideértve a HIV kezelésére szolgáló egyes gyógyszereket: ritonavir, kobicisztát.

Mielőtt gyógyszerét elkezdi szedni, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha: - hosszú ideig szteroidokkal kezelték, szájon át vagy injekció formájában. A Flixonase orrspray egyidejű alkalmazása étellel vagy itallal A Flixonase orrspray a nap folyamán bármikor, étkezés közben vagy attól függetlenül is alkalmazható.

Terhesség, szoptatás és látás propionát Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nem valószínű, hogy a Flixonase orrspray befolyásolná a gépjárművezetéshez vagy a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

A Flixonase orrspray benzalkónium-kloridot tartalmaz. Ez a gyógyszer 0,02 mg benzalkónium-kloridot tartalmaz adagonként. A benzalkónium-klorid irritációt vagy duzzanatot okozhat az orrban, különösen hosszan tartó alkalmazás esetén. Hogyan kell alkalmazni a Flixonase orrsprayt?

1. Milyen típusú gyógyszer az AirFluSol Sprayhaler, és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A gyógyszert mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Addig használja a Flixonase orrsprayt, amíg kezelőorvosa mondta.

Csak a kezelőorvos tanácsára fejezze be a kezelést. Allergia okozta orrnyálkahártya-gyulladás rinitisz kezelése Felnőttek és 12 éves vagy idősebb gyermekek és látás propionát - A javasolt kezdő adag 2 befújás mindkét orrnyílásba naponta egyszer, lehetőleg reggel. Orrpolipok kezelésére Felnőttek - A javasolt kezdő adag 2 befújás mindkét orrnyílásba naponta kétszer reggel és este hónapon át, amíg jobban lesz.

A legnagyobb napi adag nem haladhatja meg a napi 4 befújást mindkét orrnyílásba. Amikor tartósan nagyobb Flixonase orrspray adagokkal kezelik, ez befolyásolhatja az Ön mellékvese-működését.

Bizonyos helyzetekben további, kiegészítő szteroid-kezelésre lehet szüksége, ilyenek a: - túlzottan stresszes időszakok.

látás propionát

Kezelőorvosa kiegészítő szteroid-terápiában részesítheti, tabletta vagy injekció formájában. Az orrspray előkészítése Minden spray védőkupakkal van ellátva, ami védi és tisztán tartja az adagolópumpát orrpumpát. Használat előtt ne felejtse el ezt levenni! Egy új spray vagy amit néhány napig nem használtak nem biztos, hogy működik elsőre.

2. Tudnivalók az AirFluSol Sprayhaler alkalmazása előtt

Be látás propionát "indítani" a sprayt, ezért pumpálja fel néhányszor, míg finom permet nem képződik. Fogja meg az üveget a képen látható módon. Ügyeljen arra, hogy ne maga felé tartsa. Mutató és középső ujját az orrpumpa vállrészére, annak két oldalára helyezze, hüvelykujját pedig az üveg aljára.

1. Milyen típusú gyógyszer a Flixonase Allergia és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A hüvelykujját tartsa helyben, és ujjait lenyomva pumpálja fel a sprayt. Olvassa el "Az orrspray tisztítása" c. Az orrspray használata 1. Rázza fel az üveget, és vegye le a védőkupakot.

Flixonase allergia

Finoman fújja ki az orrát. Az ujjával zárja el az egyik orrlyukát, ahogy a képen látható, és tegye az orrpumpát a másik orrlyukába.

látás propionát

Kissé hajtsa előre a fejét, hogy az üveg függőleges helyzetben legyen. Tartsa az üveget a képen látható módon. Lassan vegyen levegőt a nyitott orrlyukán keresztül, és közben erősen nyomja le ujjaival az orrpumpa vállrészét.

Így finom permetet fúj az orrnyílásba. Lélegezzen ki a száján keresztül!

látás propionát

Ismételje meg a 4.