Látásra intett


Koreai NagydíjRubens BarrichelloWilliams Rubens Barrichello úgy gondolja, hogy a versenyirányítás hibázott, és a teljes versenytáv megtétele előtt le kellett volna inteni piros zászlóval a körözést, mert a futam végén már borzalmasak voltak a látási viszonyok a szürkületben.

szemgyakorlatok a látás visszaszerzéséhez

Rubens Barrichello úgy gondolja, hogy a versenyirányítás hibázott, és a teljes versenytáv megtétele előtt le kellett volna inteni piros zászlóval a körözést, mert a futam végén már borzalmasak voltak a látási viszonyok a szürkületben. A rossz időjárás miatt több mint egy órás csúszással vette kezdetét a száguldás a Koreai Nagydíjon, így már naplemente után, szürkületben volt a befutó, sőt a pilóták már teljes sötétségben, kivilágított dobogón látásra intett. Bár a televízió képernyőjén keresztül nem volt olyan drámai a helyzet, a helyszíni tudósítók elmondása szerint is már igen rosszak voltak a látási viszonyok az utolsó körökben.

Minden simán ment, azonban úgy gondolom, hogy öt-hat körrel korábban meg kellett volna látásra intett a körözést, mert egyszerűen nem láttam.

a látás fontossága a tanulásban