Látásvizsgálati jelentés


Vállalatunk ezt a munkáltatói kötelezettséget hivatott támogatni az e célra felkészített szakembereivel, modern vizsgálati eszközeivel, valamint optikai üzlethálózatával.

combilipen a látáshoz

A látásvizsgálatokat a hatályos előírásoknak megfelelően, magas minőségben, rövid idő alatt végezzük el úgy, hogy a munkavállaló a lehető legkevesebb ideig szüneteltesse feladatát. Látásvizsgálati jelentés pozíciónkból fakadóan a szemüveglencsék és keretek árai a legalacsonyabbak a magyar piacon.

glibomet látás

Ezen márkák mellett, minden árkategóriában forgalmazunk termékeket. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásainkat magas minőségben és gyorsan nyújtsuk.

casey a látásról

Szemüveget akár 1 órán belül tudunk készíteni, saját műhelyünknek köszönhetően. Budapesten összesen 4 optikával rendelkezünk.

gyermekgyógyászati ​​rendelő

A Blaha Lujza térnél lévő Szemüvegek. A bolt két szintjén több, mint különböző napszemüveget és szemüvegkeretet kínálunk, aminél nagyobb választék nem létezik Magyarországon.

A két vizsgáló helyiség a legmodernebb berendezésekkel felszerelt. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Ajánlatunk Cégünk kihelyezett szemészeti szűréseket is végez az ország egész területén, speciálisan erre a célra biztosított vizsgáló személyzettel és felszereléssel.

Az optometristák olyan szakemberek, akik a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán optometrista oklevelet szereztek. Fő feladatuk a szem fénytörési hibájának megállapítása és a helyes korrekció neghatározása - röviden és magyarul a szemüveg felírása. Ha valahol csak "computeres szemvizsgálat" van, akkor joggal kételkedhetünk abban, látásvizsgálati jelentés ott nem optometrista végzi a vizsgálatot, így jobban járunk, ha ennek alapján nem készíttetjük el szemüvegünket. Mindenképpen ragaszkodjunk "hagyományos"-nak tűnő vizsgálathoz is. Tehát, ha valaki azt veszi észre, hogy látása már nem megfelelő, nem olyan, mint régen és elmegy egy látszerész üzletbe, akkor ott az optometrista meghatározza és felírja azt a szemüveget, amelynek segítségével újra jól láthat, akár közelre, akár távolra, akár munkához.

A vizsgálati eredmények alapján lehetőség nyílik az éleslátást biztosító, illetve a korrekciós munkavédelmi szemüvegek megrendelésére. Szolgáltatásunk azon munkáltatóknak jelent nagy segítséget, akiknél fontos, hogy a dolgozóik csak minimális időt töltsenek távol a munkavégzésük helyszínétől.

Kialakított rendszerünk látásvizsgálati jelentés a több műszakos munkarendekhez.

látás fej helyzetét

A munkáltató, a cég nevére kért számla alapján, részben vagy egészben megtéríti a szemüveg és lencse költségét a munkavállaló számára. A munkáltató pénzügyi kötelessége az előírt szemüveg és lencse legkisebb előállítási költségének térítése.

csökkent látás száraz szemek

A munkáltató általában meghatározza azt az összeghatárt, melyet elfogad elszámolhatóként.