Modern szemészet, Bemutatkozás


Körmendi János - A pénzbehajtó (kabaré)

A VII. Tudósítás egy állatorvosi műtőből Országos összefogással mentették meg egy balesetben modern szemészet uhu szeme világát és minden bizonnyal az életét is. Az esetről bővebben ITT olvashat!

látás éles romlása mínusz Helyreállítottam a rövidlátást

Rendelőnk Szentesen, ebben a gyönyörű Tisza által körülvett alföldi kisvárosban található. Dobos András állatorvos a rendelő tulajdonosa vagyok.

videoműtét a látás helyreállítására a látás helyreállítása dovzhenko szerint

Dobos Andrásnéval, aki a rendelő laborrészlegének vezetője. Szemészeti eszközeink A rendelő szemészeti diagnosztikai és műtéti felszerelése: Funduskamera, Tonométer szemnyomás méréshezPachimeter ez a készülék sok humán orvos számára is ismeretlen, ez a készülék a szaruhártya vastagságát mikrométeres pontossággal határozza meg.

a látás romlása funkciójának megsértésével hogyan kell kezelni a homályos látást

Glaukómánál, fekély gyógykezelésénél illetve szaruhártya gyulladásos elváltozásainál nélkülözhetetlen véleményem szerint. Esetleírások Hypertensiv glaukóma és szaruhártyafekély Cooper hypertensiv glaukómától és szaruhártyafekélytől szenvedett.

A tartósan megnövekedett szemnyomás az állatnak folyamatos diszkomfortot, migrénes fejfájást okoz és jelentősen károsítja a szem szöveteit.

hirtelen látásvesztés retina erek papaverin a szemészetben

Egy másik állatorvosi rendelőben helyesen diagnosztizálták a megnövekedett szemnyomást. Rendelőnkről Rendelőnk a modern állatorvosi szemészet elvárásainak megfelelő diagnosztikai, sebészeti eszközállománnyal áll a tisztelt Állattartók rendelkezésére. Glaukóma - glaucoma, zöldhályog, cataracta - szürkehályog, PRA diagnosztizálása, sebészeti, szemészeti kezelések, szemészeti szűrések elvégzése folyamatosan, bejelentkezés modern szemészet.

Szemészet A vizsgálat beutaló nélkül, de előjegyzéssel vehető igénybe!

Az időpont egyeztetésére szemészeti rendelőkben, azért van szükség, mert számunkra az a fontos, hogy nyugodt körülményt és elegendő időt biztosítsunk a diagnózis felállításához, valamint a gyógykezelés irányának megválasztásához. Rendelőnk a kisállat szemészetre specializálódott, ezen belül is a kutya szembetegségek illetve macska szembetegségek átfogó diagnosztizálására illetve kezelésére.

  • Szemvizsgálat modern eszközökkel - Rapidus Optika
  • Lézeres szemműtét, Lézerklinika Győr

Rendelőnk a kor követelményeinek megfelelően fejleszti eszközparkját lézer diagnosztikai és műtéti eszközállomány, OCT. Szemészeti vizsgálataink: csarnokzug vizsgálata OCT-készülékkelszemnyomásmérés, szemfenékvizsgálat digitális funduskamerával, ERG vizsgálat, szem ultrahangos vizsgálata stb.

ajánlások egy látásvizsgálatra rossz látás nevek

Rendelőnk szemészeti eseteiről bővebben olvashat honlapunk " Esetleírások " oldalán! Rendelőnkben Supra T -es szemészeti lézerkészüléket használunk, amely több funkciót egyesít magában. A készüléket Gyengeség álmosság homályos látás támogatással vásároltuk, Európában egyedülálló lézerkészülék.

Rendelőnkben természetesen a glaukóma - glaucoma, zöldhályog, cataracta - szürkehályog, egyéb szemészeti műtéteken kívül, az állatgyógyászathoz szükséges egyéb eszközök is, röntgenultrahang, vérvizsgáló készülék, EKG, fogkő eltávolító készülék rendelkezésre áll.

  • Dr. Kóthy Péter Ph.D. | Rózsakert Medical Center
  • ezen a napon » Meghalt Albrecht von Graefe német szemorvos, a modern szemészet első megalapítója.

Gyakorló radiográfus végzi az ultrahang és röntgen eredmények értékelését, valamint egzotikus állatok gyógyításában jártas szakember is rendelkezésre áll a kezelésekhez.

Rendelőnk 3D bejárása.

Modern, teljesen felszerelt centrumunkban olyan operációs berendezés és diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre, melyekkel microméteres nagyságú eltérések mutathatók ki, így az eltérések már kezdeti fázisukban diagnosztiálhatók, ezáltal kezelésük idejében megkezdhetők, valamint személyre szabott várható műtéti eredmények tervezhetők meg. Műtéti eredményeink országos és európai szinten is kimagaslóak, melyekről hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon évente többször is publikálunk.