Myopia solarization, Komplex gyakorlatok a Zhdanov látásának helyreállítására - Rövidlátás September


Minimális látáskárosodás esetén a leírt kezelési rendszert megelőző intézkedésként és a negatív tünetek kiküszöbölésére használja. Teljes gyakorlatok a Zhdanov rendszeren Tekintsük a szemek izomszerkezetének erősítését célzó tevékenységek teljes körét: Az edzés után hagyja ki jól Az okulomotoros izmok megerősítése és a látás javítása, napi 15 percen keresztül, reggel gyakorlatok elvégzésére. Töltési sorrend: Az ágyban fekve, nyújtsa ki a karját egyenesen a fejed fölé.

Ez utóbbi módszer alkalmazható a méz és a gyógynövények által előállított gyulladásgátló szerek szemcseihez történő előzőleg történő beillesztésére. Speciális táplálkozási módszert fejlesztettek ki kifejezetten a rövidlátó emberek számára. Ennek az étrendnek megfelelően óvatosan kell vigyázni marinádákra, savanyú, fűszeres, túró, burgonyára, ételeket, amelyek székrekedést, gázképződést és az orr myopia solarization okozzák.

Komplex gyakorlatok a Zhdanov látásának helyreállítására

Ha myopia esetén nagy mennyiségű gázok fordulnak elő a gyomorban, ajánlott enni megolvasztott vajat és tejet. Mindezek mellett, éjjellátó látomással, erősen ajánlott, hogy ne ébrenléti állapotban legyen, azaz határozottan éjszaka kell aludnia. A betegség népi módszereinek kezelése.

Először nyugodt állapotba kell nézned a szemed és gyakran villogni fogsz.

Gyakorlatok sorozata a látószervi rövidlátás megsértésére. Vegyes asztigmatizmus - Szemhéjgyulladás

Félig tarthatod a szemedet, de anélkül, hogy a szemöldök csillogna, mert ebben az esetben a szem felesleges és káros a stresszre.

Kezelési célokra központi ellenőrzési táblázatot és az Om-kártyát kell végezni.

gyenge látás és jó látás

A rögzítést cm távolságban kell elvégezni. A kis nyomtatott szöveget alacsony fényben myopia solarization gyertyafényben kell olvasni. A szeme ezzel a gyakorlattal némi feszültséget fog tapasztalni a közelben, ami hypermetropia kialakulásához vezet, és ezért a közeljövőben a myopia eltűnése.

A gyakorlatnak legfeljebb 15 percet kell tennie. Ha a módszer rövid idő alatt alkalmazható a myopia kezelésére, kétségtelenül a hosszú távú látás súlyosságának növekedése lesz.

1 комментариев

Ha távoli objektumokat nézel, akkor próbáld meg nem feszíteni a szemedet, és különösen ne rángasson. Az utcán sétálva mozgó tárgyakat, például embereket, autókban kell néznie.

Nagyon hasznos vezetni az autót, mivel minden mozog. Karakterellenőrző táblázat. A fent említett, myopia kezelésére szolgáló módszerek mellett vannak olyan gyakorlatok is, amelyekhez hasznos a szimbólum-táblázat alkalmazása.

Meg tudod csinálni magad.

a rövidlátás önállóan képes

Hozzon létre egy karakter-ellenőrzési táblát. Az asztalhoz több rönköt is el fog végezni, ami nem lesz kár a vágásra, és egy Whatman egy myopia solarization hosszú lapja. A papír tetején be kell illeszteni a magazin vágott címét a borítóról.

Hogyan kezelhetem a myopiát népi módszerekkel?

Azután, miután visszahúzódott 2, 5 centiméterrel, be kell illesztenie egy szót vagy több szót, a méret kisebb, mint a cím. Ezután ismét húzza ki, és illessze be újra a szót vagy kifejezést még kisebb betűkkel. Ezért folytassa addig, amíg a szó vagy kifejezés mérete egyenlő 1 centiméterrel. Összesen 25 sor van a papírra. Fontos, hogy a vonalak hossza ugyanaz legyen, és az egyes sorokban lévő szavak száma növekszik a betűméret fokozatos csökkenésével.

Zhdanov professzor módszerének elve

Az asztalon lévő összes szöveg színének feketenek kell lennie. Miután befejezte a munkát egy nagy asztal készítésénél, ugyanolyan ellenőrző táblázatot kell kinyomtatnia a lapra A4 formátumban.

A második ellenőrző lista pontosan ugyanazokat a szavakat és ugyanolyan sorrendben tartalmazza, mint a papíron. Whatman jó hangulattal lóg a falon. A myopia kezelése egy ellenőrző táblával.

 •  - Тем более приходи.
 •  - Мой и мистера Танкадо.
 • Gyakorlatok sorozata a látószervi rövidlátás megsértésére, Szemészeti szempontból fogyóeszközök
 • Akinesia a szemészetben
 • Palming és myopia
 • Látható helyreállítás Zhdanov szerint - Rövidlátás September

A központi látás rögzítése. A gyakorlat elvégzéséhez az asztal előtt kell ülnie, 90 cm távolságban. Először meg kell feszíteni a látásodat, amikor egy könyvből három oldalt olvassa le gyenge fényviszonyok mellett.

Some styles failed to load.

Ezután próbáljon koncentrálni az asztalra. A gyakorlat a váltakozó könyv olvasását és a nézetnek az asztalra való összpontosítását jelenti.

Gimnasztika a szemek szemében - Injekciók August

Gyakorlat száma 2. A kinyomtatott második tábla a lehető legközelebb eső távolságra a szemhez, de oly módon, hogy olvasható legyen az írás.

Myopia: A Global Epidemic - Dr. Kevin Chan - TEDxBethesda

Először olvassa el a felső vonalat, aztán, de karban. Ismételje meg háromszor. Aztán nagyon gyorsan megnézzük a papír felső sorát, világosabbá kell válnia.

A legfontosabb az, hogy megfigyeljük az intézkedést, és ne tegyük túl magunkat. A myopia nagymértékű, 6 vagy több dioptria esetén, nem annyira ellenjavallat, mint a nagy terhelések korlátozása.

Ezután csukd be a szemedet, mélyen lélegezzen, és fejezze be néhány fordulatot. Most olvassa el a nyomtatott asztal második sorát egy rövid távolságra, majd a kinyújtott kéz myopia solarization, majd a papírból.

hyperopia myopia asztigmatizmus

Ne felejtse el minden sor után néhány másodpercet pihenni, meg kell menni az utolsó sort. Ha erős kellemetlenséget érez, akkor az edzés jobban megáll. Gyakorlat száma 3.

A harmadik gyakorlat folytatja a második, ha nem tudta befejezni.

 • Zhdanov gyakorlatok nemcsak azok számára alkalmasak, akiknek eltérése van a vizuális berendezés munkájában, hanem azok számára is, akiknek tevékenysége a szem rendszeres feszültségével függ össze.
 • ГЛАВА 106 К окну комнаты заседаний при кабинете директора, расположенной высоко над куполом шифровалки, прильнули три головы.
 • Hogyan kezelhetem a myopiát népi módszerekkel?
 • Ülj le élesen az ok
 • SOLARIZE - NACHTWERK/ - CD | FaceTheMusic
 • Komplex gyakorlatok a Zhdanov látásának helyreállítására - Rövidlátás September

A legfontosabb, hogy minden egyes feladatot óvatosan hajtson végre, ha az élesítést nem tartják be, akkor nem szükséges kisebb betűtípusra váltani, de jobb, ha többször ugyanazt a sort ismételjük meg. Ha befejezte az egész gyakorlatot, és elolvashatja mindazt, amit a papírra írtak, 90 cm távolságból, akkor még egy fél méterrel távolabb, és ismételje meg újra az egészet az elejétől a végéig.

Általánosságban elmondható, hogy a myopia kezelése a fent leírt módszerekkel nem szükséges különleges erőfeszítésekre és ismeretekre. A legfontosabb dolog türelmet mutatni a gyakorlatoknál az asztalnál, fokozatosan növelve a távolságot, és lágy szempillantást alkalmazva. See also.