Nézet közben. Vantage M Felhasználói kézikönyv | Edzés közben


logaritmikus skála látásélesség távolítsa el a látás károsodását

Maximum heart rate Maximális pulzusszám A pulzus grafikon és az aktuális pulzusszám Átlag pulzusszám Időtartam Időzítők beállítása Mielőtt időzítőket használhatnál edzés közben, az időzítőket hozzá kell adnod az edzési nézetekhez.

Ennek elvégzéséhez vagy a Gyorsmenüben állítsd be az időzítő nézetet az aktuális edzésszakaszhoz, vagy add hozzá az időzítőket a Flow webszolgáltatás sportprofil beállításaiban található sportprofil edzési nézeteihez, és szinkronizáld a beállításokat az órával. További információért lásd: Sportprofilok a Flow-ban. Intervallumidőzítő Ha a Gyorsmenüben kapcsoltad be az időzítő nézetet az edzésszakaszhoz, az edzésszakasz elkezdésekor az időzítő is elindul.

A térkép nézet

Az időzítő leállítását és új időzítő elindítását az alább leírt módon végezheted el. Ha az időzítőt az általad használt sportprofil edzési nézeteihez adtad hozzá, az időzítőt az alábbiak szerint indíthatod el: Lépj az Interval timer Intervallumidőzítő nézetre, majd nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot.

szemészi továbbképző tanfolyamok az emberi látás vakfoltjai

Válaszd a Start opciót, hogy egy korábban beállított időzítőt használj, vagy hozz létre egy új időzítőt a Set interval timer Intervallumidőzítő beállítása opcióval: Válaszd ki a Time-based Idő alapú nézet közben Distance-based Távolság alapú lehetőséget: Time-based Idő alapú : Add meg a percet és a másodpercet az időzítő számára, és nyomd meg az OK gombot.

Distance-based Távolság alapú : Állítsd be a távot az időzítéshez, és nyomd meg az OK gombot. A Nézet közben another timer?

Beállítasz újabb időzítőt? Új időzítő beállításához nyomd meg nézet közben OK gombot. Ha kész, válaszd a Galagonya és rövidlátás lehetőséget az intervallumidőzítő elindításához.

A Mai nap nézet megnyitása

Az egyes szakaszok intervallumok végén az óra rezgéssel jelez. Az időzítő megállításához nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot, és válaszd a Stop timer Időzítő megállítása lehetőséget.

Visszaszámláló Ha a Gyorsmenüben kapcsoltad be az időzítő nézetet az edzésszakaszhoz, az edzésszakasz nézet közben az időzítő is elindul. Ha az időzítőt az általad használt sportprofil edzési nézeteihez adtad hozzá, az időzítőt az alábbiak szerint indítsd el: Lépj Countdown timer Visszaszámláló üzemmódba, majd nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot.

Válaszd a Start lehetőséget korábban beállított időzítő használatához, vagy válaszd a Set countdown timer Visszaszámláló beállítása lehetőséget egy új visszaszámláló beállításához. Ha kész, válaszd a Start lehetőséget a visszaszámláló elindításához.

iPad felhasználói útmutató

A visszaszámlálás végén az óra rezgéssel jelez. Ha újra szeretnéd indítani a visszaszámlálót, nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot, majd válaszd a Start lehetőséget.

Ha külön futó- vagy kerékpáros teljesítményérzékelőt használsz az órához, a funkciót teljesítményzónád rögzítésére is használhatod. A ZoneLock funkcióval biztosíthatod, hogy edzés közben a kiválasztott zónában maradj anélkül, hogy ellenőrizned kellene az órádat.

Élő nézet: Kapcsolódó funkciók

Ha edzés közben kilépsz a rögzített célzónából, az óra rezgéssel figyelmeztet. Pulzuszóna rögzítése Az aktuális pulzuszónád rögzítéséhez tartsd nézet közben az OK gombot az egyik nézetben, amelyik a pulzusodat mutatja.

hopehelycukraszda.hu Trucker. A kamionos. S2 E4.

A zóna feloldásához újra tartsd lenyomva az OK gombot. Teljesítményzóna rögzítése Ha rögzíteni szeretnéd azt a teljesítményzónát, amelyben éppen vagy, tartsd lenyomva az OK gombot a teljes képernyős Power graph Teljesítménygrafikon nézetben.

A fényképezőgép funkciói

Kör jelzése Kör megjelöléséhez nyomja meg az OK gombot. A köröket automatikusan is lehet rögzíteni.

szkleroderma és látás látás 0 8 jó vagy

A sportprofil beállításaiban a Polar Flow alkalmazásban vagy a webszolgáltatásban állítsd be az Automatic lap automatikus kör pontnál a Lap distance Körtáv vagy a Lap duration Kör időtartama lehetőséget. Ha a Lap distance kör távolságot választod, állítsd be a távolságot, amely alapján számolja a köröket. Ha a Lap duration kör időtartam választod, állítsd be az időtartamot, amely alapján a köröket számolja.

élet hack látás kötőszöveti diszplázia látás

Erősítsd meg az OK gombbal. Edzés célkitűzéssel Ha a Flow webszolgáltatásban létrehoztál időtartam, táv, vagy kalória alapú quick training target gyors edzési célkitűzés elemet, és szinkronizáltad azt az órával, akkor következő edzési nézet lesz az alapértelmezett: Ha időtartam vagy táv alapján nézet közben létre a célkitűzést, akkor megjelenik, hogy mennyi van még hátra az adott cél eléréséhez.

VAGY Ha kalóriák alapján hoztad létre a célkitűzést, akkor megjelenik, hogy még hány kalóriát kell elégetned a cél eléréséig.

Mi történt a Fájl, Szerkesztés és Nézet menükkel?

Szakasz megváltoztatása szakaszos edzés során A szakasz az adott szakasz befejezése után automatikusan vált.

Az óra rezgéssel jelzi az egyes szakaszok közötti váltást. Az edzési célkitűzésre vonatkozó adatok Az edzési célkitűzésre vonatkozó adatok edzés során történő megtekintéséhez tartsd lenyomva az OK gombot edzési célkitűzés nézetben.