Plaksin látomása


A válasz: "nem is fogom soha".

Bard kérdésére visszatérve. Ámbár én nem tartom magam kereszténynek, hiszen rengeteg dologban még hiányosságaim vannak, és természetesen sok kérdésben nem is értek egyet azzal az áramlattal, ami Plaksin látomása kereszténynek hívja magát. Amikor még Castaneda világában bolyongtam és egyébként sokáig igen jól is éreztem magam ottszó sem volt Istenről - legfeljebb Plaksin látomása titokzatos energiáról, ami az egész világot fenntartja.

látásjavító gyakorlat rövidlátás

De akkor is fészkelt bennem egyfajta "panteista" érzet, hogy Plaksin látomása trip csodálatos élményei végső soron Istent művét mutatják, ha őt magát nem is. A Castaneda világ csúnyán helybenhagyott, a maga nemében az is egy fanatikus nézet, és én szinte mindent elvesztettem azért, hogy látó lehessek, aki profi módon használja a pszichedelikumokat is. Amikor egy világkép összedől, az ember egy olyat próbál keresni, ami boldoggá hyperopia myopia és asztigmatizmus. A furcsa az volt, hogy nem kerestem semmit, a keresztény világkép talált meg engem.

látvány-helyreállítási szertartás

Elég sokat trippeltem, és lassan meguntam, hogy ugyanazok a kérdések merülnek fel bennem. Próbálkozik az ember, hogy cucc nélkül elérje ezeket az állapotokat, de maga sem veszi észre, és egy kicsit függővé válik. De távolról sem nevezném a pszichedelikus világot haszontalannak.

Rengeteget köszönhetek neki, toleranciát, nyíltságot, megtanultam rendesen sírni, csodálni a világot és részemről természetet járni úgy, ahogyan előtte soha.

a látásom mínusz 15

Az Istenhit nem adott nekem nagy válaszokat, sem fraktálokat, sem látomásokat, de egy állandó boldog bizalmat igen. Helyettesíti a hit a cuccot, ami ugye "konkrét", bevehető dolog, leírható tapasztalatokkal?

Sharm El Maya öböl. Ünnepek Egyiptomban

Egyáltalán nem. Sőt, úgy érzem évente egyszer vagy ritkábban a trip nagyon hasznos lehet, összegzés, gondolkozás, energiagyűjtés - de gyakrabban már nem esik jól, nem nyűgöz le, sőt néha unalmassá válik. A hit viszont sohasem unalmas. Ha trippelek, akkor is imádkozom - ez furcsának hangzik, de beláthatjuk, hogy a tripek alatt szinte mindannyiunk imádkozik, ki magához, ki szellemi "entitázsokhoz", ki a Tudáshoz.

TV-műsor június ig

Szerencsém volt, mert nemigen paráztam soha - a kis figyelő énem mindig ott volt, és tudatos maradtam koronggal, g gombával is.

Azóta valahogy érzem, hogy talán volt, aki megvédett és a szép dolgokat mutatta meg. Persze láttam ritka ronda dolgokat is - jó lecke volt. Persze sohasem hittem a kaporszakállúban, ahogyan itt valaki fogalmazott.

Sőt, pszichedelikus élményeim is arra mutatnak, hogy itt jóval bonyolultabb dologról van szó - a szív szempontjából pedig jóval egyszerűbbről. Az a tapasztalatom, hogy akik trippeznek, előbb utóbb kőkemény ateistából is valamilyen útra indulnak, és tényleg tény, hogy a keleti világképek jobban alátámasztják a trip élményeit. Persze, ezzel én vitatkoznék. Higyjétek el, ha már kicsit lejjebb jöttetek a tripből, és a betűk már nem folynak :a Biblia is nagyon más tud lenni.

TV-műsor június ig

Megnyílnak a rétegei, melyek megmaradnak később trip nélkül. Talán Hoffmann bácsi volt, aki nagyon bölcsen mondta, hogy a pszichedelikum egy eszköz.

De nem szabad isteníteni. Érdekes módon, az indián világképek jórésze is a kezdeti megszemélyesítés után is erre az álláspontra jut: a cuccok gyorsítók, sebességnövelők, hogy az ember megpillanthassa a Teljes világot. Mert úgy őszintén, csak egyetlen világ van.

És milyen gyönyörű, milyen hihetetlen. Mit mondott Jézus? A gyümölcseiről ismerszik meg a fa.

a látást védeni kell

Ha úgy érzed, a tripek jobb, bölcsebb embert faragnak belőled, aki a szívével is lát, aki segít, aki tud sírni, tud nevetni és tud szeretni, akkor én magam részéről nem tudom elhinni, hogy Isten haragudna ezért. Akkor már jobban haragszik - ha tud egyáltalán haragudni ránk - azokra, akik a hit és a kereszt nevében gyilkoltak, gyűlöltek.

Tehát megbántam, hogy cuccoztam?

Ajánlom-e másnak, reklámozom-e idegeneknek? Azt hiszem, erre is nemmel kell válaszolnom.

jövőkép a lány életében

Láttam csúnya dolgokat is, amit a cucc művelt emberekkel, de én sem hibáztatom azt, aki Plaksin látomása LSD-t adott. Sőt, inkább sokat köszönhetek neki. De meg kell, hogy különböztessük az objektív tájékoztatást a reklámtól.

Sajnos ez ma nagyon hiányzik. Igen, amiről még nem szóltam, a zene. A pszichedelikus zene talánya. Nem tudom, beszélgettetek-e már róla, jómagam is zenélek szintik és sok érdekes dolgot megvitathatnánk.

Most jelenleg biblia történetekről írok pszichedelikus zenét. Jó őrültnek hangzik, ugye?