Szemész Mazen, Kiemelt hírek:


Always look on the bright side of life...

Meg számold meg Lewis Klicskon csak a 2. És az csak egy menet. Innentől sok értelme nem volt a meccsnek. Tehát mondhatjuk kb szemész Mazen. Komolyan nézz már meg pár keményebb lewis meccset! McCall is gyakorlatilag egy nagy utessel vitte le.

(Reallic band )Cover BERIKAN AKU CINTA BY (ungu)

Itt azt nézd hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében. Hány kemény ütővel szemben bír ki sok nagy ütést. És ebben lewis ha tetszik ha nem sokkal jobban áll. Milyen melyik, nem ertem.

látomás fedorenko szerint

Pont ezért írtam, hogy ilyen értelemben tök mindegy hogy Sanders ellen még szemész Mazen Klicsko egy darabig. Ezt magyarázom. Ha valakinél ki tudsz emelni 2 ko vereséget, két atom erős pontos ütéstől, de van mellé lábon kihordott kemény ütés győzelemmel a végén, akkor a bunyós álla a KO ellenére jó.

visz a víz sodor: Az öt elem

Dehát ez nem igaz. Mar az elso leutes elott is bekapott jopar kemeny utest. A leutes utan meg plane.

tornaterem rossz látása

Raadasul ebben Lewis sem all jobban hiszen o Rahman egy nagy utesetol lement es kiszamoltak. Nem tudjuk.

ha nagy rövidlátás

De ez kit érdekel?. Hany olyan meccs volt mar ahol az elso leutes utan meg felkelt az ellenfel a masodiktol meg kifekudt mint a beka. A Tua elleni videoban lathato, hogy Lewis nagy pofonokat kapott es allva maradt. Persze hogy kapott en sosem allitottam hogy nem.

Amit Őszentsége sem ért

Viszont felvetodik a kerdes, hogy akkor miert padlozott Rahman es McCall ellen? Lewis sosem kapott be annyi tiszta nagy utest mint Wlad Sanderstol meg Joshuatol es az ukran mindig felallt beloluk.

látomás utolsó sora

Lewis, mondjuk Vitali, Bruno vagy Mercer ellen sztem jóval többet kibírt lábon. Wladimir Sanders ellen padlózott, kb. Oké, a bíró neki engedte, de utána azt se tudta már hol van.

  • Ez a h r o m sztag hatalmas ert hordoz.
  • A magyar mint idegen nyelv s a hungarolgia fogalmaGiay Bla: A hungarolgia fogalmaGiay Bla: A magyar mint idegen nyelv fogalmaKsrletek a hungarolgia fogalmnak s tartalmnak meghatrozsra II.
  • Önhipnózis a látásra
  • Az első magyar receptgyűjtemény és gasztro portál | hopehelycukraszda.hu
  • NewYorkerben kisegítőként Tegnap egy NewYorker üzletben voltam kisegítő munkás.
  • Kritika, elégedetlenség, félelem a betegségtől, félelem a magánytól, optimizmus, bizakodás, átverhetőség.

Ez innentől éppenséggel kicsit sem bizonyítja, hogy jó álla lenne, vagy ő tudna érdemben regenerálódni. Joshua ellen még azt mondom oké, mert egyszer bár nem egy óriási leütés után visszajött a meccsbe. De összességében, az a két meccs ahol kiemelted hogy Wladimir sok ütést kapott, ko vereséggel végződött. Ráadásul úgy érzem, ott Joshua hirtelen elfogyása is vitaminok tablettákban a látáshoz, hogy vissza tudott jönni.

Lewis viszont egy szemész Mazen amúgy megnyert meccsén hevert ki kemény ütéseket.

látás, hogyan kell edzeni

Csak nézd meg Vitali ellen a 2. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha azt a Vitali jobbost Wladimir szedi be, akkor ott el is bukta volna a meccset.

Somogy megye múltjából - Levéltári évkönyv 40. (Kaposvár, 2010)

Vitali nem fáradt el hirtelen mint Joshua, és jó pár kemény ütése még utána talált. Majd lewis a 3. Kettejük közül Lewisről mondható el sokkal inkább, hogy jól kezelte azokat a szituációkat, amikor meg volt fogva. Ha arra hivatkozol, hogy bezzeg Wladimir felállt sanders ütéséből, aki akkorát üt mint McCall, akkor ha tudod hogy Lewis is éppúgy felállt McCall ütéséből, akkor ennek a gondolatmenetnek sok értelme nem lenne.

Te ertelmezed bizonyos modon a mondataimat a sajat logikat szerint. De az en mondataimban sehol sincs olyan hogy McCall elleni leutes utan Lewis nem allt fel. Ezt te latod bele, de nincs ott! Leirom akkor pontosabban hogyan ertettem. Ezt irtam: ". Mindig felallt beloluk. Lewisnak egy olyan meccse sem volt ahol miutan padlozott es felkelt kapott meg utana olyan tiszta nagy uteseket mint Wlad a Szemész Mazen vagy Joshua elleni meccsen.

Igy ertettem.

antioxidáns a látáshoz

Vagy maskent irva, Lewis meg sosem padlozott tobbszor egy meccsen igy nem tudhatjuk, hogy az elso padlozas utan hogyan birta volna a kovetkezo bombat. Rahman ellen ugye kiszamoltak egy nagy bomba utan.

McCall ellen meg felallt de a biro beszuntette a meccset mert erosen ingadozott Lewis. Mivel elegge megvolt fogva az atombikatol kapott utestol, eleg valoszinu hogy ha tovabb engedi a biro McCall megint betalalt volna nagy bombaval. Vajon felallt volna Lewis abbol is vagy nem?