Szemészeti gyűjtemények


A családi vállalkozásként indult Abért Optika már ben megelőzte korát, hisz a kapunyitással egy időben elsőként vezették be a komputeres szemvizsgálat módszerét Szombathelyen.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt komputeres szemvizsgáló, szemüvegkészítő műhely és szemészeti rendelő áll az üzletbe érkezők rendelkezésére. Ezek segítségével személyre szabottan, hibátlanul készülhet el a speciális vagy a hagyományos szemüveg Szemészeti gyűjtemények és Sárváron egyaránt.

Adatbázisunkban db rekord és 11 metaadat található A belépés kizárólag a feltöltést végző intézmények számára elérhető Szemészeti klinika kép Magyar királyi Erzsébet egyetem, Szemészeti klinikájának épülete. A Csorba Győző Könyvtár Helyismereti Gyűjtemény januárja óta gyűjti a Baranya megyére vonatkozó fotókat és képeslapokat.

A világon mindenütt elismert Hoya, Zeiss nagy múltú, minőséget szemészeti gyűjtemények és megbízható lencsegyártókkal kialakított kapcsolattartás révén lehetséges az árak alacsonyan tartása, illetve rendkívüli akciók biztosítása a vevők részére. A visszatérő vásárlók további kedvezményekre is számíthatnak!

lehetőségek a látás helyreállítására

Minden korosztály találhat kedvére való szemüveget, hisz rendkívül gazdag választék áll rendelkezésre. Gyakran előfordul, hogy a család valamennyi tagja egyéniségéhez illő szemüveggel távozik az üzletből különösen azóta, hogy újdonságként a fiatalos, színes műanyag keretek extravagáns szárakkal is megjelentek a választékban.

emberi képességek eltérő látásmód

Napszemüvegeket télen-nyáron árusítanak, de csak kizárólag megbízható gyártóktól származó, márkás, UV szűrővel ellátott minőséget igény esetén dioptriás változatban is rendelhető. A számítógép előtt dolgozók részére is készítenek dioptriás monitorvédő szemüveget.

Feltöltés alatt

A kontaktlencse vizsgálat, illesztés, betanítás és forgalmazás ugyancsak a szolgáltatás része az általános szemészeti és gyermekszemészeti vizsgálattal együtt. A páratlan eszközparkon túl a tulajdonos aki Optometrista-látszerész több, mint három évtizedes tapasztalata és gyakorlata a biztosíték arra, hogy mindenki igényének megfelelő kiszolgálásban részesüljön az Abért Optikában.

normális látás vagy sem

Természetesen teljes körű garanciát vállalnak az általuk készített szemüvegekre.