Szemészeti kerület


látástorna a szarvas szemek számára a látás jobb reggel, mint este

A magánrendelő elköltözött. Az új cím: Bécsi u. A magánrendelő a Margit Kórház területén belül, az A épület magasföldszinti részén található.

tudomány 2 jövőkép látásmód és annak védelme

A magasan képzett szakorvosaink és szakdolgozóink, valamint jól szervezett munkafolyamataink együttesen biztosítják, hogy betegeink egészségével kapcsolatos kérdéseire megfelelő választ, problémáira megnyugtató megoldást találjon. Ennek jegyében szeretnénk bemutatni az OEP által finanszírozott ellátásokon felül, térítés ellenében igénybe vehető egyik fontos Premium szolgáltatásunkat, a Premium Vision Szemészeti Magánrendelőnket.

Intézményünk a szemészet különböző szakterületeinek országosan elismert szakorvosait foglalkoztatja.

látás kezelése a pszichoszomatikában homályos látás és fejfájás

A kiemelt minőségű munkát a klinikai múlttal és jelennel rendelkező, tudományos és oktatási területen aktívan résztvevő orvosgárda biztosítja.

A Mária utcai Szemklinika a szemészet országos koordinációs intézete, a Magyar Szemorvostársaság székhelye. Orvosaink magánpraxisuk mellett ezen intézmény falain belül végzik sokrétű munkájukat.

Komplex szemészeti megoldások — Szemészeti vizsgálattól a lézeres látásjavításig Optimum Szemészet 20 éves szakmai tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával gondoskodunk a kicsik és nagyok látásáról. Nálunk személyre szabott kezelések várnak Önre. Ez az Optimum Szemészet. Csúcstechnológia Tapasztalt szakorvosaink a legkorszerűbb berendezésekkel és anyagokkal dolgoznak a szeme egészségéért, precíz diagnosztikai és műtéti eljárások során.

A professzionális szemészeti diagnosztikát, kezelést szemészeti kerület gondozást pedig a modern technikai ellátottság segíti rendelőnkben. Felújított, kellemes környezetben fogadjuk pácienseinket szemészeti központunkban.

mi jó a látásnak aszpirin látás

Kedvező elhelyezkedéséből adódóan, tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető: A járóbeteg szakrendeléseket a Rendelőintézet főbejáratán át közelíthetik meg. Tömegközlekedéssel: -Széll Kálmán tértől az 59 jelzésű villamossal vagy és jelzésű buszokkal Kútvölgyi Rendelőintézet megálló -Móricz Zsigmond körtértől 61 jelzésű villamossal János Kórház megálló Parkolás A gépkocsival érkezők a Kútvölgyi úton található parkolót ingyenesen használhatják.

A Kútvölgyi Klinikai Tömb udvarára csak mentő, betegszállító autó szemészeti kerület taxi hajthat be.

Kétperces online látásvizsgálat

Nyitva tartás.