Szemvizsgálat évente


Mikor van szüksége a szemüvegre? Üveg- vagy műanyag lencse?

Okula Optika - Szemvizsgálat üzleteinkben

Milyen bevonatok léteznek? Hogyan válasszon optikust? Egészségünk érdekében, évente egy 20 perces fájdalommentes szemvizsgálat már elég lenne ahhoz, hogy időben észleljék és kezeljék a kialakuló szembetegségeket.

A látás hónapjában ingyenesen végeznek szemvizsgálatot szemvizsgálat évente programban résztvevő optikákban. Az év többi hónapjaiban akciók alkalmával erre szintén van lehetőség.

szemvizsgálat évente

A statisztikák szerint a lakosság többsége nem foglalkozik a kialakuló látásproblémájával. Az egészségükre kevésbé odafigyelők többségükben inkább megveszik az előregyártott olcsó szemüvegeket, mert nem szemvizsgálat évente hozzá vizsgálat.

ÚJDONSÁGOK ÉS AKCIÓK - NE MARADJON LE!

Azonban az ilyen szemüveg már rövidebb idejű használata során csak tovább romlik látása. Rossz szemvizsgálat évente, fejfájása lesz tőle, mivel nem a legmegfelelőbb dioptriát és nem a két szem közötti távolságra beállított lencséket kapja.

Továbbá azok nem rendelkeznek olyan védőrétegekkel, amelyeket szinte minden vevő igényel a szaktanácsadás alapján. A programban résztvevő optikai üzletek feladata az ingyenes szűrés, melynek köszönhetően időben megállapíthatóak a látásproblémák.

szemvizsgálat évente

Amennyiben a vizsgálatot végző optometrista szembetegséget észlel, további szemvizsgálatot javasol és szemészeti szakrendelésre irányítja a pácienseket. A látásvizsgálat mellett szaktanácsadás is része a programnak. Szemüveg kiválasztás és kontaktlencse használat javaslatát csakis szemvizsgálat után lehet megtenni. A Magyar Optikus Ipartestület, és a Magyar Látszerész Szövetség visszajelzései szerint országszerte egyre többen élnek az évente minimum egyszeri látásvizsgálati ajánlattal, és így hamar kiszűrhetők a kialakuló szemproblémák.

Beugrasz a legközelebbi optikába egy ingyenes látásvizsgálatra, esetleg megnézed, hol milyen akciót kínálnak. Ha szerencséd van, ezzel nincs is semmi baj. A végeredmény szempontjából azért merüljenek fel benned újabb kérdések! Ki vizsgál ingyen?

Akik tavaly elmulasztották, de szükségük lenne rá, kérjük jelentkezzenek be szemvizsgálatra a legközelebbi üzletünkben. Szolgáltatások Szemvizsgálat, amely 12 lépcsőben történik Kikérdezzük problémájáról, elkérjük előzetes vizsgálati eredményeit, amennyiben vannak ilyenek a birtokában, pontosan lemérjük régi szemüvegét, ha van Önnek. Nikon látásvizsgáló komputerrel autorefraktométerrel objektív adatot kapunk szeme fénytöréséről.

szemvizsgálat évente

Nikon komputerrel Colorado burgonyabogár látása lemérjük szaruhártyája görbületi adatait. Megállapítjuk, hogy korrekció nélkül hány százalékos a látása.

szemvizsgálat évente

Forophterrel, illetve hagyományos próbakeretes módszerrel meghatározzuk az Ön számára legideálisabb látáskorrekciót, közelre és távolra egyaránt. Megkérjük Önt, hogy próbakeretben viselje néhány percig a meghatározott dioptriát, és mondja el véleményét róla.

Réslámpa segítségével megállapítjuk, hogy a szeme elülsõ részeiben van-e kóros elváltozás. Szemtükörrel szeme hátulsó részeinek állapotát vizsgáljuk.

ÁLTALÁNOS SZEMVIZSGÁLAT

Non-contact tonométerrel kérésére szemnyomását ellenőrizzük zöldhályog szűrés. Isihara tábla segítségével színlátásának helyességéről győződünk meg. Konfrontális látótér vizsgálatot végzünk. A vizsgálat eredményeit összegezve megbeszéljük Önnel a további teendőket.

Az Amerikai Optometrikusok Szövetsége a következő általános ajánlást adta ezekre a vizsgálatokra: 18 és 60 éves kor között kétévente legalább egyszer, illetve a szemész ajánlása szerint kerüljön rájuk sor. Az ennél fiatalabbaknak 6 hónapos és 3 éves korban, illetve a szemész ajánlása szerint javasolt a vizsgálaton részt venniük. Ilyen a helyszín, a vizsgálat típusa, hogy lencsét vált vagy újat vesz stb.

A vizsgálat lépéseinek sorrendje felcserélhető. Szemüvegkeret kiválasztásánál komoly problémát okozhat, hogy akinek kell, nem látja magát élesen a tükörben látásproblémája miatt. Ezen két módszerrel segíthetünk. Az egyik az, hogy digitális felvételt készítünk róla, amikor a keretet felpróbálja és ezt monitoron kényelmesen megnézheti régi szemüvegével.

szemvizsgálat évente

A másik az, hogy kollégánk egy, a szemüveg erősségének megfelelő, eldobható kontaktlencsét tesz a szemére, így tükörben tisztán láthatja magát. Ez a szolgáltatás díjtalan vásárlóink részére. Amennyiben nem kényelmes szemüvege, hozza be hozzánk: ingyenesen és szakszerűen beállítjuk. Kérje kollégáink ingyenes szaktanácsát szemüvegének, kontaktlencséjének kiválasztásához, viseléséhez, ápolásához, tárolásához.

Vállaljuk szemüvege javítását, ultrahangos tisztítását. Ha fém szemüvegszára könnyen kopik és a korróziómentes pl.

szemvizsgálat évente

Napszemüvege, szemüvege UV-szűrését pontosan megmérjük. Amennyiben nem biztos szemüvege dioptriájában, kérje munkatársainkat, és díjtalanul bemérik önnek.

Home Szemészeti szolgáltatások Látás, szemvizsgálat Látás, szemvizsgálat A szem egy rendkívül összetett szerv, ezért a látással kapcsolatos zavarokra és problémákra kizárólag egy átfogó vizsgálat adhat kielégítő választ. Kortól és nemtől függetlenül fontos a rendszeres látásvizsgálat, célszerű évente egyszer, így még időben fény derülhet a szem betegségeire. Üzleteinkben lehetőség van szakorvosi szemvizsgálatra, amely természetesen noninvazív és fájdalommentes, percig tart. A kórelőzmények felvétele után a szemvizsgálaton elsőként a szem fénytörését vizsgáljuk.