Útmutatók víziója


A könyvtár küldetésnyilatkozata és viziója A könyvtár küldetésnyilatkozata és viziója A muraszombati Területi és Tanulmányi Könyvtár mint körzeti központi könyvtár Szlovén Könyvtári Törvény Szervezi és koordinálja a térség közkönyvtári tevékenységét s munkáját.

útmutatók víziója rövidlátás mentális

A muraszombati Területi és Tanulmányi Könyvtár a régió területén folyamatosan ellátja és biztosítja a könyvtári tevékenységet a saját hálózatán belül, s együttműködik a Gornja Radgona-i községi könyvtárral, a ljutomeri Közkönyvtárral, valamint a lendvai Könyvtárral a körzeti könyvtári tevékenység kiszélesítése terén.

A körzeti központi könyvtá rak szabályzata alapján a muraszombati Területi és Tanulmányi Könyvtárnak az alábbi négy külön feladatokat kell ellátni: Biztosítani kell útmutatók víziója gazdagabb és az igényesebb könyvtári állományt és nagyobb információ áramlást.

A térség könyvtárai részére a szakmai segítséget.

útmutatók víziója látásélesség a mínuszban

A helyismereti állomány gyűjtését, feldolgozását és megőrzését. Koordinálja a térség régi könyvtári állományának a selejtezését.

útmutatók víziója vasúti szemvizsgálati asztal

A szlovéniai körzeti központi könyvtárak küldetésnyilatkozatát és vizióját a körzeti központi könyvtárak igazgatói és a körzeti könyvtári tevékenység koordinátorai dolgozták ki.