Keleti látáskezelés, Rövidlátás | TermészetGyógyász Magazin Homeopátia myopiában szenvedő gyermekek számára


keleti látáskezelés

A látásterápia dr. William H.

keleti látáskezelés

Bates keleti látáskezelés szemész szakorvos megfigyelésein és bizonyított eredményein alapszik, aki munkássága során fényt derített arra, hogy a szem voltaképpen eszköz, a látás maga az agyban történik. Az akkomodáció során nem csak a szemlencse és a lencsemozgató izmok játszanak szerepet, hanem a külső szemmozgató izmok is.

Hogyan ismerjük fel a leggyakoribb szembetegségeket? Mi a rövidlátás és távollátás?

Ahogy a test izmait fejlesztjük, úgy a szemmozgató izmokat is keleti látáskezelés kell tartanunk. Bates által kifejlesztett gyakorlatokat Meir Schneider továbbfejlesztette és kiegészítette, hozzátéve a keleti gyógymódokból átvehető gyakorlatokat, szem-akupresszúrát, enyhe masszázst arc, vádlitáplálkozási tanácsadást.

Meir Schneider súlyos csökkentlátóként született, több sikertelen szemműtét után vakká nyilvánították.

keleti látáskezelés

Kamaszkorban került kapcsolatba a Bates-módszerrel, és vizuális, meditációs, légző-lazító gyakorlatokkal, paradox mozgássorral, masszázzsal fejlesztette tovább.

Módszere segítségével világszerte milliók látása javult meg.

keleti látáskezelés

A szemtréning megelőző, kiegészítő és rehabilitációs terápiaként alkalmazható rövid- és távollátás, öregszeműség, kancsalság, színtévesztés esetén. Tanácsadás menete: A gyógyuló szemész szakorvosi lelettel keres fel, ez kötelező.

keleti látáskezelés

Első alkalommal állapotfelmérést, látástesztet végzünk, melynek során személyes és családi anamnézis alapján háttérkutatást végzünk. Ezután a látás élességének vizsgálata következik Visus-vizsgálat a Kettesy-féle tábla 3m távolságból olvasandó változata használatávalmajd a tenzió szem belnyomása megállapítása, a konfrontális látótér, majd szemizomteszttel a szemmozgató izmok állapotának vizsgálata következik.

A színlátást a Karl Velhagen-Dieter Broschmann-féle Színlátásvizsgáló táblák segítségével ellenőrzöm.

  • Népi gyógymódok a látás helyreállításához, Látáskezelő szoftver
  • A látásélesség gyógyszere - Melyek a leggyakoribb szembetegségek tünetei?
  • Borz látáskezelés
  • Operátor dng látás
  • Látáskezelés imákkal
  • Roska Botond: Olyan vakság, amin nem lehet segíteni, nem létezik - Qubit
  • Szemkezelés, elzáródás, mire ragaszkodni?
  • Támogasd a Qubit munkáját!

Az állapotfelmérés után összegezzük a problémát minden szemszögből, ideértve a lelki-mentális okokat is, és személyre szabottan összeállítjuk az elvégzendő gyakorlatokat.

Az eredményt havonta ellenőrzöm, majd egy újabb felméréssel zárjuk a terápiát. Bármely kérdés, esetleges probléma esetén természetesen rendelkezésre állok a terápia alatt és azt követően is.