Nézet összehasonlítása, Szociálpszichológia | Digitális Tankönyvtár


Az Acrobat analizálja a fájlokat és egy jelentést készít a két dokumentum közötti részletes különbségekről. Megjegyzés: Ha az Acrobat DC vagy Acrobat előfizetéssel rendelkezik, lásd alább a Fájlok nézet összehasonlítása  pontot.

Fájlok összehasonlítása Acrobat DC Classic esetén

Szűrés: Fájlok összehasonlítása Elérhető a következő alkalmazásban: Acrobat DC Continuous előfizetésesAcrobat A vadonatúj Fájlok összehasonlítása eszközzel most gyorsan és pontosan felismerheti a különbségeket egy PDF fájl két verziója között. Kattintson a bal oldalon látható Fájl kiválasztása elemre az összehasonlítani kívánt régebbi fájlverzió kiválasztásához.

hozzáállás és világnézet helyettesítő hydrocephalus és látás

Kattintson a jobb oldalon lévő Fájl kiválasztása elemre az összehasonlításnál használni kívánt újabb fájl kiválasztásához. Kattintson a Fájl megváltoztatása elemre, majd válasszon egy már megnyitott fájlt, vagy tallózással keresse ki a kívánt fájlt.

Dokumentumok megtekintése és összehasonlítása egymás mellé állítva - Word

A régi és új fájlok helyének felcseréléséhez kattintson a Csere nyilak ikonjára a bélyegképek között. A grafikus részek különbségeinek figyelmen kívül hagyásához válassza a Csak szöveg összehasonlítása lehetőséget. A módosításokat a Beállítások fogaskerék ikonra kattintva módosíthatja, amely az alábbi párbeszédpanelt nyitja meg.

látás 0 7 rövidlátás látásteszt Juzsno-Szahalinszk

Leszűkítheti az összehasonlítást a dokumentum egy részére azáltal, hogy beírja az oldalszámokat a Régi fájl és Új fájl mezőkbe. A Dokumentumleírás alatt választható ki az összehasonlítandó dokumentumok típusa.

Szociálpszichológia

Válassza az Automatikus észlelés lehetőséget, hogy az Acrobat alkalmazás dönthessen. Jelentések, táblázatok, magazin elrendezések: A tartalmat egy folyamatos szövegtörzsként hasonlítja össze, az elejétől a végéig. Bemutató csomagok: Az egyes diákat vagy oldalakat külön minidokumentumoknak tekinti, és párba állítja a hasonlókat. Ezután páronként összehasonlítja a tartalmakat. Megtalálja az áthelyezett dokumentumokat, például egy bemutató diái között.

perforált edzőszemüveg a myopia kezelésére ami látást jelent mínusz 1 25

Szkennelt dokumentumok, rajzokvagy illusztrációk: Egy képrögzítést hoz létre az egyes szkennelt oldalakról és a pixeleket hasonlítja össze. Megvizsgálja a szkennelt oldalakat, és párba állítja a hasonlókat. Az eltérő sorrendben szereplő oldalakat is nézet összehasonlítása.

Ez a beállítás képek és műszaki rajzok összehasonlításakor hasznos.

látássérült aura látás agy táplálkozás

Tanács: Ha a dokumentuma tartalma több oldalra kiterjedhet, válassza a Jelentések, táblázatok, magazin elrendezések beállítást; egyébként válassza a Bemutatók opciót. Szkennelt fájlok összehasonlítására válassza a Szkennelt dokumentumok, rajzok vagy illusztrációk opciót. Ha a Szkennelt dokumentum beállítás be van jelölve, a szöveget és a grafikát a program külön-külön hasonlítja össze, majd az eredményeket egyesíti.

Újsághirdetéseket tartalmazó dokumentumokban, ahol a szöveg grafikus háttéren jelenik meg, a folyószövegeket csak szöveges módban hasonlítja össze a program.

hogy a szaruhártya hogyan befolyásolja a látást monokróm emberi látás

A grafikát a program külön, a háttérben hasonlítja össze. A különbségeket akár szövegek, akár rajzok és képek esetén a program kombinálja egyetlen eredménnyé.

A Megjelenítés jelentésben részen válassza ki a dokumentum azon elemeit, amelyek különbségeit meg szeretné jeleníteni az összehasonlítási jelentésben Megjegyzés: A szöveges opció bármely dokumenetumtípussal használható.

Ez nagy oldalas vagy hosszabb dokumentumok összehasonlítására készült.

5 nélkülözhetetlen Word tipp, hatékonyságunk növelésére | Techwok

Ezzel hasonlíthatók össze képes háttérrel rendelkező oldalakra írott dokumentumok, amelyeknek lassú volna a feldolgozása. Kattintson az OK gombra.

Kattintson az Összehasonlítás gombra. Az Acrobat az eredményeket egy új dokumentumban jeleníti meg.

  • Állítsd vissza a látásodat
  • A mítosz mint a világnézet egyik formája
  • Myopia helyreállítása
  • Rajzoljon asztalt a látáshoz
  • Leon Festinger a szociális összehasonlításban látja azt a társas kommunikációba ágyazott folyamatot, melynek során az egyének kárpótolhatják magukat a világos és egyértelmű empirikus támpontok hiányáért.
  • Látássérülés típusonként
  • Referencia és aktív nézet összehasonlítása Az ARCHICAD számos funkcióval segít azonosítani és megérteni a Referencia és az Aktív tartalom közötti eltéréseket, különösen olyankor, ha a Referencia az Aktív tartalom felett található vagy fordítva, és további segítség szükséges az eltérések egyértelmű azonosításához.

Az első oldalon egy könnyen áttekinthető összefoglalást láthat a fájlok közötti eltérésekről. A régi fájl a bal, az új fájl a jobb oldalon látható; az egyes sávokban kiemelt módosítások össze vannak kötve a könnyebb áttekintés érdekében. A sávra kattintva megjelenik egy előugró üzenet, ahol az adott sávhoz tartozó összes változtatás megtekinthető. A kiemelt tartalomra is kattinthat az előugró ablak megnyitásához. Ha jobb gombbal egy módosításra kattint vagy a hozzá tartozó előugró ablakra, akkor beállíthatja a módosítás megfelelő státuszát.

Please leave your feedback about this article

Az összes módosítás áttekintéséhez: Használja a Szűrés és Megjelenítés opciókat. Alapértelmezés szerint a megjegyzések, a formázás és a háttér különbségeinek megjelenítése ki van kapcsolva. E különbségek megjelenítéséhez a jelentésben az eszköztár Szűrés menüjében válassza ki ezeket nézet összehasonlítása opciókat.

látás a táblázat és a dioptriák szerint vitaminok használata a látás javítására

Az összehasonlítás eredményeit szűrheti a változások különböző típusainak kiválasztásával is a Szűrés menüben. A Megjelenítés menüben kiválaszthatja, hogy kívánja-e felirat megjelenítését vagy elrejtését, a sorok vagy eredmények kiemelését. Az Előző módosítás és a Következő módosítás gomb a módosítások részleteit mutató elugró üzenetekben is elérhető.