Schneider vízió


EN A Schneider Electric zalaegerszegi gyárát új igazgató vezeti A Schneider Electric,  Krzysztof Żylińskit  nevezte ki zalaegerszegi kismegszakító gyárának igazgatói posztjára.

schneider vízió

A főt alkalmazó termelőegység vezetésével megbízott lengyel származású szakember az operatív termelés irányításán, valamint a hatékony értékesítés-támogatás biztosításán túl a gyár teljes átalakításáért felel, melyet egy kétéves fejlesztési terv keretében kíván megvalósítani.

Elődje, Elisa Genua óta dolgozik a Schneider Electricnél, három év magyarországi tartózkodás után a vállalat spanyolországi központjában folytatja pályafutását.

schneider vízió

Krzysztof Żyliński karriere indulása óta hazája mellett Oroszországban, Kanadában, Franciaországban, és Magyarországon szerzett tapasztalatot. Az ágazatokat tekintve is schneider vízió nagy utat járt be: programozóként, banki schneider vízió, beszerzőként, vállalatirányításirendszer-tanácsadóként, projektmenedzserként és IT igazgatóként egyaránt dolgozott, végül a logisztika és a gyártási terület mellett kötelezte el magát.

Széles körű nemzetközi szakmai háttere és piacismerete mellett főként csapat- és eredmény-orientált vezetői attitűdje alapján kérték fel a gyár vezetésére.

Emellett az is jelentős szerepet játszott kinevezésében, hogy már húsz éve a Schneider Electric Csoportnál dolgozik, ezáltal alapos ismerettel rendelkezik a vállalat megoldásairól és szervezeti folyamatairól. A Schneider Electricet Franciaországban az öt legnagyobb beruházó között tartják számon, ös árbevétele meghaladta a 27 milliárd eurót.

schneider vízió

Krzysztof Żyliński a társaság stabil hátterére alapozva azt kívánja elérni, hogy a zalaegerszegi üzem a termelékenységet és a hatékonyságot tekintve iránymutató legyen a vállalat többi gyára számára. Hosszú távú feladatának tekinti a kismegszakítókat és tartozékokat előállító termelőegység sikeres modernizálását, valamint nagy volumenű ipari projektek kivitelezését.

Mindezt egy erős csapattal szeretné elérni, amelynek tagjai elkötelezetten hisznek abban, hogy az innováció által a következő húsz év stabil növekedését alapozhatják meg.

  • Schneider: A Pachamama miatti isteni bosszú a koronavírus? – hopehelycukraszda.hu
  • Előugró ablak tartalmának kezdete A Booking.
  • E-mobilitás Vízió vagy valóság: az elektromosautó-töltőhálózat
  • Javítják-e a látást
  •  Согласен, - сказал Джабба.

A jelenlegi munkakörömben az ipari projektek számos aspektusa egészen új számomra, így a pozíció kihívást és tanulási folyamatot egyaránt jelent számomra. Vezetőként a siker eléréséhez kulcsfontosságú, hogy az ember képes legyen számos működési területet megfelelően koordinálni. A szakember az elmúlt 7 évben Oroszország és a Független Államok Közössége FÁK logisztikai hálózatának átszervezéséért és menedzseléséért felelt.

schneider vízió

Legsikeresebb projektjének is ezt tartja, hiszen a és közötti időszakban a FÁK területén tevékenysége eredményeként megháromszorozódott a logisztikai részleg bevétele, aminek eléréséhez az ellátási lánc mellett az ügyfélkiszolgálás fejlesztése is elengedhetetlen volt.